Det bästa sker


Okej, jag känner lite såhär; att vi behöver gå back to the base. De senaste dagarna har jag för många andra, och mig själv gång på gång behövt förklara att det bästa är vad som sker. I att jag sagt detta så många gånger till folk i min omgivning så inser jag att detta är ett budskap jag vill signalera ut.

Vi står inför hösten, och vad betyder det?

Det betyder nystart och förändring. Nya kapitel. En bok blir tradig utan nya kapitel, vi behöver dem. På samma sätt blir livet tradigt utan nya blad, och nya kapitel. Världen är i konstant förändring, inget står still. Livet eller världen är inte statiskt. Detta kanske vi alla kan acceptera MEN, många har svårt att acceptera VISSA saker. ( inklusive mig själv.)

Det är svårt att glädjas åt om man t.ex får sparken, i stunden. Men faktum är att ingen av dessa förändringar som vi människor väljer skulle ske, om någon avgörande röst inte trodde att det var för det bästa. Och är det "negativt" handlar det om att skapa en motreaktion som kanske inte hade skett utan denna "negativa" händelse. Alla händelser är en förutsättning för nästkommande. Jag tror till 100% att det bästa sker.

Vad vi måste acceptera är att vi inte alltid vet vad som är det bästa. Vi tror att det är en väg som genererar vår maximala lycka, och när denna väg stängs så blir vi besvikna. Ibland strå vi kvar vid blockeringen och stampar, istället för att se att vägen vi trodde var för oss inte leder oss framåt. Med TILLIT till att det bästa sker, kan vi använda detta till förstå att- "OKEJ, detta hände, vad intressant, då gör jag såhär ISTÄLLET."

Om vi bestämmer oss för vad som ska ge den maximala lyckan, så fäster vi oss vid det tillvägagångssättet. Skapa tillit i att det du tror är "negativt" är positivt. Allt vi känner, skapar vi inom oss. Det är ingen händelse eller peson som äger våra känslor. Det är vår hjärna som signalerar till kroppen utifrån våra bestämmelser. Så, när du upplever att något är negativt, är det för att du sagt till din hjärna att något du inte räknat med (som ÄNNU INTE HAR HÄNT) ska hända och ska generera lycka. Vi kan inte hämta känslor från saker som INTE hänt. Vi måste se vad som händer nu, i sekunden du är i. Gör det, och iaktta nyfiket hur de händelser din hjärna lurar dig är negativa, också leder dig framåt. OKEJ!?

Gillar

Kommentarer

ineees
ineees,

Alltså Greta!!! SÅ klokt. Behövde detta nu!!<333 Tack för du delar med dig

nouw.com/ineees
greta
greta,
åh vad glad jag blir, du är bäst <3!
nouw.com/greta