Det du VILL få, har du inte. GÖR SÅHÄR ISTÄLLET FÖR ATT ALLT SKA KOMMA:

Okej, min blogg GÅR UT PÅ att vi ska nå våra drömmar, mål och leva ett bra magiskt liv. Därmed vill jag lyfta den absolut vanligaste tabben och det är att fastna i att "vilja ha".

För vill ha och ha är inte samma sak. Allt vi har, har vi och allt vi vill få har vi inte.
Detta tror jag är grunden till alla tacksamhetsövningar som folk tipsar om - att skapa en tacksamhet för vad vi har istället för att bara fokusera på vad vi inte har, för det är det vi gör när vi tänker på vad vi vill SKA KOMMA.

Ingenting kommer från ingenting, allting kommer från någonting. Fokuserar vi därmed på vad vi VILL HA, fokuserar vi på ingenting för att detta inte ännu finns, och ingenting skapas av ingenting utan allting har en grund. Jag tror ni KAN förstå om ni läser noggrant för detta är LOGIK.

Okej, hur gör vi då?
Jo, börja med att fokusera på vad som händer nu, denna sekund.
Allting skapas NÄR det skapas, inte innan. När det finns ett frö finns ett frö och när det finns en blomma finns en blomma. Mata ditt frö och LÅT DET BLOMMA. Blomman kommer att växa till sitt bästa, friskaste jag om du anpassar dig efter omständigheterna fröt lever i. Är jorden torr - vattna. Har den stått för länge i skuggan - ställ den i solen.

Dvs, att fokusera på vad du vill ha, är att fokusera på sen, oavsett om det är om en dag eller ett år, det är precis detta de flesta gör fel i. Vi fokuserar på något som INTE har hänt för, att styra nuet, istället för att göra det BÄSTA av nuet och låta detta färda oss vidare. Gör vi det bästa av NU, kommer detta leda till det bästa av sen.

Vad som också KRÅNGLAR TILL det genom utgå från vad som INTE har hänt, är att vi inte vet vad som är det absolut bästa av de oändligt många utfall som existerar. Och att då VÄLJA NÅGOT av dessa utfall att utgå ifrån, är att begränsa oss och INTE välja det bästa NU. LET GO - då kommer du leva ditt ABSOLUT bästa liv och allt som är längs din livsresa kommer att möta din väg <3 Är inte ditt nu bra, kommer inte ditt "sen" vara bra heller. Så börja fokusera på att känna dig 100% tillfreds NU, så kommer ALLT falla på plats.!

Gillar

Kommentarer

HannahElf
HannahElf,
Vilken jävla insikt, är helt förbluffad. Så otroligt sant.
nouw.com/hannahelf
greta
greta,
MEEEEEEEN, gud vad KUUUUL att höra <333333333
nouw.com/greta
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
SÅ j*kla sant är detta!! Du sätter orden i munnen på mig för detta tänker jag på dagligen, ärligt!!
nouw.com/emmaengstrom
greta
greta,
MEN VA! Hur rörd blev jag inte nu tror du!? <3333
nouw.com/greta