Det finns inget tufft som inte för med sig något positivt

Jag märker nu hur jag får "njuta" av att jag jobbat mycket med mig själv. Så fort något tufft händer nu står jag ändå snabbt med tanken "Åh, undra vad detta kan tänkas leda till", även dessa tuffa moment är en del av världens perfektion, och behöver för skapandet av helheten.


Exempelvis så är det så att jag ofta spritar min telefon, speciellt nu under dessa tider. Det är ju liksom världens bakteriehärd. Dock har min telefon några sprickor i skärmen och detta har aldrig varit några problem, men igår när jag hällde på en ny handsprit, så liksom ser hela telefonen blöt ut. Det har liksom trängt in bakom skärmen och ändrat färgen. För något år sedan hade jag mest troligt typ börjat gråta, blivit frustrerad, och även om jag försökte med handdukar och papper, så tänkte jag också, "vad bra det kanske är dags att uppgradera telefonen, och oj vilka fina bilder jag får då".

Att finna en mening i när saker sker hjälper något enormt.

Aktierna har sjuknit något enormt. Jaha, hur kan vi tänka positivt om detta, jo, vi får ett SVINBILLIGT köpläge, och med all största möjliga sannolikhet kommer ekonomin såsmåning, innan man behöver pengarna, repa sig, och vi kan nu se till att pengarna blir ännu större!?

Ett till exempel är jobb, många blir varslade. Jag har själv inget fast jobb men ser nu tiden och chansen att duscha fram mig själv som entreprenör, jobba på med mitt företag och mitt plugg! Liksom jag har en mycket hårdare press på mig, och det tvingas komma ut bra grejer.

Hitta dina ångestmoment, och förklara för dig själv vilka bra saker som kan komma ut, och SE TILL att det blir så!


LOVE YOU

  • MINDSETS

Gillar

Kommentarer

HannahElf
HannahElf,
TACK för detta, exakt sånt här jag vill läsa🙌🏼
nouw.com/hannahelf
greta
greta,
Gud jag blri såååååå glad av att göra det <3
nouw.com/greta