Detta är inte slutet, detta är bara början

Jag hade sedan någon vecka tillbaka gjort klart allt i min utbildning, och fått mitt certifieringsprov tillgängligt. Detta prov har man begränsat antal försök på att klara, så man vill förvalta försöken väl. Ett misslyckat tredje försök innebär att man får gå om utbildningen.

Eftersom jag har ADHD har hela min skolgång varit lite tuff i form av slarvfel och svårigheter att ta in information. Jag har känt mig dålig och aldrig fått glänsa, förutom inom valfria ämnen jag hade i gymnasiet jag jag alltid fått A.

Jag har alltid vetat att jag KOMMER, SKA, och VILL ta min egna väg, baserat på att jag är GRYM på det jag tycker är intressant, men har svårigheter att bara lära in för sakens skull. Jag beslutade mig i slutet av 2017 att köpa en utbildning inom funktionsmedicin på evolutionär grund. Jag upplevde inte att de ordinarie utbildningarna gav det jag ville ha samt att dessa var ikke uppdaterade forskningsmässigt, för det tycker jag verkligen - och detta vill jag skriva om mer.

Så, att köpa denna utbildning var verkligen viktigt för mig, då jag behövde hitta MITT rätta forum där min inre kunde sätta fart på en eld. Det har varit bra mycket svårare än jag trodde; humanbiologi, celllära, hormonlära, kognitiv ohälsa, metabol ohälsa och listan kan göras lång på allt jag fått lära mig.

Certifieringsprovet var på hela utbildningen. Egentligen tänkte jag göra provet om några dagar, men igår eftermiddag efter att jag hade pluggat i några timmar och "gett upp" då jag kände att, "vad tusan jag kan ju detta kan jag ju", öppnade jag datorn och tittade på länken. Jag klickade och skrev i mina uppgifter, och tittade på slutgiltiga knappen för att tiden skulle startas. Jag hämtade mina böcker och "KLICK" så var allt igår.

3 timmar hade jag på mig. 2 timmar, 59 minuter och 10 sekunder senare var jag färdig och redo att ta emot resultatet. FYFAN vad nervöst, för i ett kick kommer liksom "GRATTIS DU ÄR CERTIFIERAD HÄSOCOACH" eller "underkänd!". Klicket var av de bättre slagen, och tårarna började rinna - som bara den. Jag fick 93% rätt och man är tvungen att ha minst 80% rätt.

Jag kunde inte förstå, och kan fortfarande inte att jag nu är Certifierad hälsocoach inom funktionsmedicin på evolutionär grund. Dessutom fick jag en jäkla massa tid nu, då ett underkänt betyg hade inneburit att bo i pluggböckerna de kommande 30 dagarna, då ett omprov görs tidigast 30 dagar senare.
Men detta är inte slutet, detta är början!

FYFAN VAD COOOLT DETTA ÄR!!! ATT KLARA DETTA. Att ha kämpat så mycket med skolan, för att sedan själv köpa en utbildning och få min examen! Dessutom har jag klarat allllllla prov så jag känner att detta har gett mitt kunskapssjälvförtroende och och tillit till min kompetens en jäkla boost!

Gillar

Kommentarer