★ Drömmar inte mardrömmar - hur man kan veta vad en riktig dröm är ★

Jag skrev ju HÄR om att jag haft mycket mål som jag trott varit mina drömmars drömmar, men som egentligen bara funnits för att skapa och bekräfta mitt ”ideal-greta”, ”ego-greta” som vi också kan kalla henne, vill skriva den. Det har varit drömmar som gjort att jag gått emot 90% av vem jag är, för att de övriga 10% har drivit mig så hårt.

En tidig OBS: jag säger eller tycker inte, att man inte kan göra creddiga saker; utan min poäng här är att man inte ska göra creddiga saker för att känna sig accepterad.

Cred handlar om andras tycke och drömmar handlar om självförverkligande. Detta borde vara nog att säga men för att dra ekvationen i ord: andras åsikter = ditt självförverkligande = förlorad makten över din egen lycka.

DREAM BIG

Jag älskar begreppet, men låt drömmen inte vara en mardröm för resterande delar av dig. Fundera vad drömmens uppfyllnad skulle ge dig. Tänk att det ska finnas balans mellan självdisciplin och självkärlek. Det tror jag på i alla fall.

Mina nya drömmar och mål

Jobba mer med min blogg, dvs få lön.

IIH snart får jag min första lilla, som jag själv ska fakturera dessutom!!!

Vilket leder oss till

Utveckla ett entreprenörskap/content-skapande

Är lite sugen på att starta en podd, skapa fler kreativa idéer. Detta får mig att sväva!

Springa ett halvmaraton

Jag har tränat l ä n g e men enbart för välmående, och det vore kul att lägga in en utmaning för att känna personlig utveckling. Detta mål kan med andra ord uttrycka sig i en annan fysisk utmaning.

Slutföra min utbildning

Ganska enkelt att förstå, bli klar, kunna hjälpa folk som hälso coach osv osv!

Lära mig surfa

Detta känns bara som min grej LOLZ, övertro - men liksom vatten, nuet, utmaning, vackra platser JA!

RESA

Jag vill se, resa, uppleva. Gärna i Februari mest, gärna placet i Spanien.

Skaffa en hund

Har velat detta hela livet i förhoppning till mina föräldrars insats i frågan, men nej, detta får jag helt enkelt ta egna händer. Nu ör jag lite kär i hunden ovan, Julle, mina päron grannes hund som jag får gångtunnel med så mycket jag vill. :))

Skriva en bok i samma tema som min blogg

Har velat detta sen jag var 18 och ett dokument som byggs på efter livets resa.

TJÄDU

Gillar