En ännu mer fullspäckad lördag

Denna vecka av festligheter har fortsatt i en maxad riktning, och igår stod även en möhippa för Sally på schemat. Inget jag kunde hinta om på bloggen då det såklart var topphemligt men nu ska nu få se lite av gårdagen. Sally hade fått uppgifter sedan 09 på morgonen och 11 möttes vi alla upp och överraskade henne. Första steget på dagen var att spela in en egen låt.

Såhär såg det ut! Sally var stjärnan och vi agerade lite kör. Sedan i varje ballong ni ser högst upp, låg en uppgift, så över dagen fick hon poppa ballongerna och göra en hel del roliga saker.

Från låtinspelning till picknick. Här börjades det plockas fram, och vi satt och njöt i flera timmar.

Sonia, sally och Otto <3

För min del blev det dags att byta kurs, då två vänner firade 25 och hade fest. Wild wild garden var temat, som ni kanske ser!

En magisk kväll.

Var så sjukt nöjd över min outfit som skulle matcha både möhippans tema: grönt och Wild wild garden! Hur klockren klänning då haha.

Ah idag har jag unnat mig en väldigt skön sovmorgon, och enligt vanliga söndagsreglerna ska det städas så att man kan vakna imorgon till en fräsch lägenhet och få en bra start på veckan. Sedan ska jag bara njuta, kanske ligga lite i solen, och ha det skönt. PUSS

Gillar