Satisfaction

Hörrni! Livet nu är så jäkla nice! Jag kan ha skrivit det igår, men det är ju värt att nämna igen: igår skickade jag in min kandidatuppsats och nu när jag vaknar har jag alltså typ inget jag behöver göra. När händer liksom det? Det är sån frihet att inte känna att jag borde sitta med uppsatsen eller dyl. Jobb återkommer jag till när det är 100% på plats, och eftersom det är under uppstart nu så har jag ca 1 dygn av att ba sväva runt. Vilken grej.

Här har vid då resultatet av lite extra tid:
Organisera, eller snarare få det organiserat är kanske det bästa som finns. Satan vad tillfredsställande det är. Rekommenderar verkligen att då och då ta ett skåp i taget. Det har jag gjort sen jag flyttade hit, och nu blir det aldrig kaos-stökigt. Tips tips!

Sedan har vi gårdagens middag:Den går dock fort som tusan att slänga ihop. Men vill ändå dela receptet för god är den.

Bucatini med spenat och mascarponecreme toppad med stekta champinjoner, svartpeppar och parmesan.

1. Sätt på pastavatten och salta rejält.
2. Stek svamp olja och avslutningsvis smör.
3. Mixa ihop en kall sås av mascarpone, spenat, färsk basilika, 1 vitlöksklyfta, soltorkade tomater, pressad citron, salt, peppar.
4. Koka pastan. Spara lite pastavatten i botten. Blanda över såsen. Toppa med stekta svampen, parmesan och svartpeppar.

Voila! gott och riktigt enkelt.

Nu har jag till och med preppat chiapudding. Det ärrr så trevligt när man hinner med sånt. I övrigt har jag absolut ingen aning vad för skoj jag ska hitta på idag, och jag älskar det!

Gillar