Hej nya jobb!

Hej gänget!

Nu har jag slarvat med uppdateringarna igen, och egentligen är det ju när det händer som mest det svårast att hinna uppdatera. Easy math egentligen. Men nu är jag här och grejer har det hänt. Tror jag tänkte ämna detta inlägg till nya jobblivet. I slutet på maj lämnade jag in min kandidatuppsats. Det var då faktiskt inte helt bestämt hur kommande jobbupplägg skulle se ut med tanke på bebis osv.

Men nu är det satt och jag börjar smått komma in i det, och har verkligen en tillvaro med mina drömjobb. Jobb som passar mig så bra. Innan jag berättar hur det set ut vill jag säga att samhället verkligen överraskat mig positivt, nu när jag varit gravid. Visste inte alls hur lätt det skulle var att få jobb fyra månader innan bebis kommer, men har mötts av jättemycket optimism från flera olika håll av arbetslivet, och fick därför mycket svårare att fatta beslut än vad jag trodde, gällande jobb. Trodde kanske besluten skulle fatta sig självt, dvs inte vara mycket av olika val för mig att göra, men jag fick lite att fundera över och nu är hela upplägget hela satt och påskrivet.

Så jag har faktiskt 2 jobb som Content Creator. Kunde inte välja bara ett, såklart haha. Vi har dels
Michaela jobbade jag med sedan innan, och verkligen har trivts med. Vi jobbar väldigt bra tillsammans och jag tror vi båda blir väldigt nöjda med det vi gör. Så henne jobbar jag vidare med, men i mycket större utsträckning, nästan heltid. Vi gör kort och gott samma som innan och massa mer. Har hittills främst fokuserat på att skapa innehåll för hennes Instagram, men har nu även börjat köra TikTok och snart YouTube. HÄNG MED FAN!

Och anledningen att vi kör bara näästan heltid, är för att jag även börjat som Content Creator för Under Your Skin. Detta är helt nytt men ser fram emot att dela detta med er. De har grymma produkter för hår och hud. De har även en babyolja jag ser fram emot att dränka Snurpsson i. Så håll er uppdaterade hihi. Kul va??

Utöver att jag verkligen trivs med dessa jobb, ja att skapa innehåll är ju en hobby, så är jag så enormt tacksam då det ger mig en väldigt bra situation när bebis kommer. Kommer nämligen mest troligt fortsätta jobba, kanske i mindre utsträckning, men kan göra stora delar av både delar vart som helst ifrån, vilken tid som helst, vilket är bra när man ska ha med en nyfödd i leken. Det blir jag + 1 som är Content Creators alltså. Snurpan får hänga med och fota och jobba.

Gillar