Touchdown Marbella

Igår landade vi i Marbella och absolut inga kunde vara gladare än mig och Gurra. Hade det lagom fullsmockat innan jag kom hit, med pre-birthday fixande för Gurra, jobb, ännu ett tillväxtultraljud (som gick bra), packning och generellt fix. Jäklar vad vi längtade hit. Jag vet inte vad grejen med denna plats är, men jag mår så bra här. Har egentligen aldrig känt att det ska bli skönt att åka hem när jag är här, utan tycker alltid vi kan stanna några veckor till. Nu ska jag i alla fall vara här ett tag, och bara njuta men även jobba en del. Är så tacksam över mina jobb, som inte håller mig på hemmaplan konstant, utan ger denna möjlighet.

När vi kom fram tog vi en härlig lunch på balkongen, drog och tränade, njöt vid poolen, åt guacamole och drack drinkar i baren, innan vi avslutade kvällen med middag på balkongen.

Älskar verkligen att vara här. Allt här. Mår så bra i själen. Känner mig så harmonisk. Ser verkligen fram emot nästa gång vi är här, och kan ta med Snurpan på utsidan, och inte bara i magen.

Nu är det ny dag, och jag sitter här på balkongen och ser ut över palmer, berg, havet och Puerto Banus med mitt kaffe. Bästa känslan i världen.

En lagom nyvaken människa. Tycker ni jag har fina bilder hihi? Jag har ny mobil nämligen. Blev ev iPhone 13 pro max och ett skal från Holdit! Det är ljusblått och jättefint hihi. Tycker deras skal är så fina.

Hoppas ni får njuta av semester.

Gillar