Godmorgon

Godmorgon! Hur mår ni?

Själv har jag precis avnjutit en svintidig pre-work-frukost med Tilde på Pom & Flora och sitter nu här och jobbar. För tillfället inväntar jag att lite filer ska laddas ner. Idag är nämligen en vloggklippardag. Hänger ni med på Vägen mot skilsmässan-kanalen? Annars måste ni ju titta.!

Tillbak till Pom. Älskar detta ställe, och har gjort sedan jag första gången var på deras lilla ställe på söder. Har ni sett att de ska öppna upp en Pom även på Rörstrandsgatan? Mest troligt min favoritgata i hela Stockholm. Min och min killes dröm är att köpa lägenhet där, men eftersom att vi nu dessutom behöver köpa större får vi se alltså. Men det är som sagt drömmen. Att kunna gå ner på morgonen och köpa kaffe på Mellqvist, rulla förbi Lillebrors bageri med barnvagnen och äta en bulle i solen, eller dra en frulle och jobba på Pom för den delen, det hade varit mysiga vardagsrutiner det.

Det för övrigt så fint här. Inspirerande hihi. Speciellt när jag hemnetfönstershoppar 1 gång per dag. Som ni förstår är favoritsökningen "Rörstrandsgatan". Ganska begränsad och dyr sökning haha.
Har för övrigt svårt att välja om jag föredrar ljust eller mörkt trä, och det gjorde ju sig tydligt igår när jag och Gurra skulle införskaffa en stokke. Älskar hur det ser ut här på Pom, men älskar även valnöt. Och Vårt matbord är LJUST, men jag vill inte ha det SÅ ljust.

Vi var på Bonti på NK i 1,5h och resonerade kring grå som matchar till mycket, en träfärg som matchar vårt köksbord, eller om man bara ska tänka vad som funkar till köket i stort. Men eftersom att vi på sikt kommer flytta, vill vi göra inköp som funkar även då, och där blev det svårt. Ska vi utgår från hur vårt kök ser ut nu? Nu vårt drömkök ser ut? Ska vi begränsa oss till ett träslag? Då blir nästan färg enklare.

Tillslut blev det ändå en i ek. Snäppet mörkare än vårt köksbord men vi kände båda att det är det träslaget vi förmodligen vill ha mer av i kommande bostad, och den funkar med bordet. Den ser lyxig ut tycker jag. Tänker att jag visar den det blev sen när vi fått upp den. Vi älskar den. Det var det för nu. PUSS

Gillar