Den bästa mysigaste helgen i hela mitt liv

I samarbete med Hunkemöller

Godmorgon! Hur har er helg varit? Min har varit underbar. Mina vänner överraskade mig med en babyshower igår, wow det var verkligen magiskt. Trodde hela dagen skulle kretsa kring val, och vi skulle egentligen iväg på vallunch hos mamma och pappa, men det ändrades i sista sekund, så överraskningen var extremt välplanerad. Blev så, så rörd och glad, och då menar jag SÅ rörd och glad folk undrade om jag var glad eller ledsen. Sedan har det ju varit val och gårdagskvällen avslutades med valvaka, iklädd mina fina nya loungewear som ni finner här, och en godisskål haha. Helt rätt efter en babyshower, en söndagkväll och valdag, eller hur?

Ni vet ju att jag älskar att sätta mål för mig själv, och nu ska jag dela ett ganska kul mål jag hade för 2022, som på riktigt står är uppskrivet på en lista: att ha fina myskläder.

Insikten som ligger till grund för detta var att man har en BRA garderob, när man inte längre behöver ta en ful gammal tröja som mjukiskläder, utan att från trosa, till mjukiskläder, till jacka, känna sig snygg. Är till och med myskläderna hemma snygga, då är garderoben komplett. Så mission completed, eller vad säger ni? För hur mycket fräschare känner man sig inte när man faktiskt sätter på sig snygga hemmakläder istället för en trasig byxa från 2014? Haha okej jag kanske var ensam om att göra det men hoppas att nåååågon kan relatera?

Här kommer i alla fall en länk till erbjudanden och rabattkoder de har nu som jag själv utnyttjade när jag beställde hem detta loungewear hehe. Tips tips!

PUSS hoppas ni får en grym dag och sedan en mysig kväll <3

Gillar