Livsupdate: babyshower, pepp på livet & pumkin spice latte

Sitter nu på morgonkvisten med en kaffekopp, tända ljus och lyssnar på Autumn Acoustic hemma i en fåtölj bredvid vårt fina bebisgym från Elodie Details. Sporifylistan är beskriven som en Pumkin Spice Latte, så medan jag ihärdigt söker efter en drickbar konsumerar jag denna.

Jag inser att detta kanske kommer bli en vanlig arbetsposition för mig, eftersom det inom kort ligger en bebis där under trähuset på den runda mattan och dingla med leksakerna som hänger ner. Ser även fram emot samma position, fast med ett glas vin istället, samtidigt som jag tittar på Gurra som lagar mat. Sånt är så mysigt Längtar ihjäl mig till denna höst. Imorgon går jag in i vecka 38, (37+0) tänka sig vad fort det går. Nu vill jag verkligen köpa en pumpkin spice latte någonstans, kan någon säga min vart man hittar detta? Har googlat bilder på detta en månad nu.

Hur som, en liten update är väl på sin plats. Har ju hänt så mycket så här kommer en skroll i kamerarullen med medföljande kommentarer!

Jag pratade ju om denna Tripp Trapp trull, som jag brukar säga. Stokke något! Har ju lovat att visa er den. Fin va! Nu har vi dessutom en liggdel monterad, så att vi kan börja med bordsmåltider från start.

Har hängt på Lillebros bageri med denna pingla, alltså min kille. Kallar honom även Smulan. Eller Gurkan. Lillebrors bageri måste bli en tradition. Deras bullar är så galet goda.

Har NJUTIT av September så mycket. Finns inget bättre än detta. Äpplen på träden, krispig luft, lågt stående sol.

Har även sjukt massa jobb just nu! På ett bra sätt! Eftersom att jag nu plötsligt från ingenstans verkligen har världens bästa jobb. Fotade Sarah för någon dag sedan. Spana in hennes insta här! Så gullig och inspirerande tjej.

Både Amanda och jag har en hel del eget datorjobb och har numera bästa gemensamma jobbrutinen. Älskar att jobba på fik tillsammans.

Mer September!

Blev sugen på denna mössa!

Sedan har vi här ett litet nedslag baby shower-bilder, för ja det var i söndags jag blivit lurad att vi skulle ha värsta val-dagen, med vallunch, följa röstningen osv! Hur som slutade jag upp extremt rörd och överraskad. Lite såhär såg det ut!

SÅ, det var det för nu. Snart väntar en lunch med Astra, som nu ser i vit tröja här ovan! Sedan jobb! Ska bli så mysigt!
PUSS

Gillar