en 14.5 h arbetsdag i bilder - plåtning på haymarket

Hejhejhej GOD morgon, och FJÄRDE advent! Igår var en rackarns dag må jag säga, och jag tänkte faktiskt köra en recap och ägna mig ett tacksamhets ögonblick till mina piller som gjorde att jag nästan klarade dagen med bravur, eller pja, inget gick utför i alla fall.

Vill innan jag hoppar rakt in på dagen säga att jag även blivit en PP - PillerPimplare. Mitt i att dagen skulle vara en redig en, fick jag mens, och det betydde också att jag skulle påbörja mitt liv med Estrelen, dvs ett p-piller vilket jag aldrig tagit förut - har ju levt med utebilven mens följt av natural cykles.

Så med höjd dos av concertan, ett P-piller och någon-verktablett senare var dagen igång. Vaknade nämligen med tendens till mensverk och vet att jag hemskt gärna inte vill ha det under en 14,5-h arbetsdag.

Dagen började på Haymarket klockan 08.00. Det var plåtningsdags och jag återkommer när resultatet är ute med ändamål. Strax efter att denna selfie var tagen och jag hade säkrat min mens höll Johanna på att skämma shiten ut mig i dörren, rättvist då jag gjorde detsamma mot henne. Jag tryckte, hon drog samtidigt, och båda flög en halv meter bakåt. Johanna är också med i Slash.ten models och var dagens kompanjon.

Vi traskade upp till Greta Garbo suiten, fick te och kaffe, vilket Elva som stod för att täcka spåren från den tidiga morgonen, var minst sagt glad för. I övrigt hade vi som fotograf Sandra på plats som styr Odalisque Magazine, där jag varit blog manager, så det var så kul att plåta tillsammans, och sedan även Isabelle som är stylist jag också mött en gång tidigare i jobb-samanhang. JÄKLIGT snygga kläder och ett MAGISKT team! <3 Fick även smicker smicker av Johanna som berättade att hon följt min blogg till och från sedan flera år tillbaka. <3333333

Fann mig även OteROLIG inspiration under mina toalettbesök.

Andra trevligheter som var involverade under dagen.

Och klart vi kör en liten sneak på outfitsen på detta. Tror jag kommer kunna visa resultatet i slutet av Januari. Efter att klart var klart drog jag raka vägen till MOS där Emma och Caroline så flitit jobbade på inne på iDeal och där hängde jag till typ 22.30. Kom hem och åt en midnight dinner a la kl 23.30 och slocknade sedan. Hade sjukt nog under dagen i princip bara ätit mackan ni ser där uppe, och lite nötter, och en juice mamma och pappa sponsrade mig och Emma med på iDeal. Som sagt, tackar pillrerna för att låta mig orka och jag är förundrad då jag VET att jag typ hade börjat gråta klockan 20.00 av matthet i mitt tidigare liv.

Nu ska jag se över julklappar, springa in i centrum och komplattera, fixa lite hemma och sedan fira 4e advent med den som kommer och dricker glögg med mig. Är sjukt nog lite osäker på vilka jag bjudit haha, droppat det här och var. PUSS HURNI <3 ÄLSKAR ER på riktigt, och blir SÅ GLAD när ni kommer och säger att ni läser min blogg <3 Tyckeer inte det är creepy eller liknande utan bara SÅ HIMLA KUL <3

Gillar

Kommentarer