En dag i mitt liv

Godmorgon! Efter att ha varit lite småsjuk ett tag har jag de senaste två dagarna verkligen nyttjat hela dagarna ut i ende, och jag fåt ärligt talat ett helt annat livsvärde av detta. Jag mår bra av att ha vistats på många platser. Ska jag vara på ett jobb 8-17 får jag träsmak BIG TIME in the as, och mina tankar nästan upphör. Detta funkar i MAX 4 h, sen bryts det. Någon som funkar liknande?

Jag ska berätta om min dag igår, så kanske någon får inspo för något som kanske hade funka för en annan med.

05.00 Vaknade, gick upp skrev här, drack kaffe, tog det lugnt, åt gröt, fixade mig.

08.00 Kommer jag till stan, går en sväng vid vattnet för att det ger mig SÅ mycket, sedan gick jag till kontoret på Grev Turegatan. Där inledde jag med lite kreativt jobb, sedan var det möte och vid 10 hade jag lite ärenden på stan

10.30 Gick jag till kavalleriet. Jag träffade Amanda och Malin som är så gulliga och jobbar där, men slog mig ner med min himmelrike-latte Mandy gjort dels jobba för Raw Clarity, men sedan jobbade jag även med personliga saker. För att konkretisera har det ju händ´t lite spännande saker med min statistik så jag analyserar den, svarade på mail, kollade mina aktier, skriver upp hur utvecklingen ser ut vid olika datum och även mina fonder.

13.00 Begav jag mig vidare, jag promenerade upp via strandvägen mot Karlaplan och ringde till farsan för att se om han ville jobba med mig. Vi satte och på K-märkt där jag även köpte lunch, de har en buffén man betalar för vikten. Dock 28/hg vilket jag tycker är ganska dyrt, men min lunch hamnad depå 105 kr och då ingick bröd och kaffe. Under tiden efter han jag igen göra en MASSA bra, ska bland annat göra ett jätteroligt samarbete på bloggen här som jag "fixade" inför.

16.30 Åter igen kände jag att det var dags att röra sig. Jag hade egen ett snabbt ärende på kontoret och efter detta gick jag min favoritpromenad via vattnet, förbi alla broar till t-centralen, där stannade jag och handlade lite. Där kom jag på att jag också skulle vilka kolla på nya träningsbyxor så jag gick till Drottninggatan och köpte ett par löpartights och sen gick jag till Odenplan och åkte hem.

19.30 Ja man har ju ett liv hemma också, och just gällande mig hade mitt badrum stinkigt sen jag rensade avloppet, och hade frågat varför, vilet handlade om att jag tydligen inte hade förslutit vattenlåset tillräckligt väl, så jag satte mig med et ett tag innan jag gjorde middag och matlåda till idag och sen tittade jag lite på bytt i bytt och sen ba SÄNGEN HEJ så trött.

21.45 Somna så sött! (obs brukar bli ca 1 h senare, och brukar också gå upp 1 h senare ungefär iof)

KÄRLEK PUSS

  • LIVET

Gillar

Kommentarer

kristinajuliette
kristinajuliette,
greta
greta,
Åh vad fin du är <3
nouw.com/greta