en dag når vi stjärnorna.

HEJ VÄNNERNA <3


Som ni säkert vet så brinner jag för allt som har att göra med att att utvecklas för att uppnå sin fulla potential oavsett om det gäller träning, hälsa, välbefinnande eller karriär. Eller vänta, har vi ens någon full potential, nej jag tror inte det. Det tar inte stopp, man kan alltid klättra. Hur coolt är inte det!?

Jag får uppenbarelse efter uppenbarelse, dag efter dag på vad jag vill bygga. Jag vill bygga en plattform där man kan hitta sin hjälp, och sin väg. Jag vill typ ha ett emperium med olika kategorier, träning, kost, recept, spiritualitet, gärna webbshop i de olika delarna, wow vad jag blev taggad på detta. Vi får se, det kanske händer saker här på hemsidan med tidens gång. Tänker liksom nästan att bloggen är sin egna kategori, bland de andra. Oj uppenbarelsen tar mig med storm. Haha.

Hur som helst blev jag så inspirerad då jag föll in på en träningsblogg där hon delade en metod för hur man räknar ut sitt energibehov, och det roliga är att jag precis läst om denna i min utbildning, en metod som funkar riktigt bra. Jag blev så inspirerad till att också börja dela sånna inlägg som är plockade rakt från hur min utbildning tipsar om att jag ska rådgiva mina kommande kunder hehe. Skulle detta vara intressant? Kommentera JÄTTEGÄRNA.

Hur som helst blev jag så inspirerad då jag föll in på en träningsblogg där hon delade en metod för hur man räknar ut sitt energibehov, och det roliga är att jag precis läst om denna i min utbildning, en metod som funkar riktigt bra. Jag blev så inspirerad till att också börja dela sånna inlägg som är plockade rakt från hur min utbildning tipsar om att jag ska rådgiva mina kommande kunder hehe. Skulle detta vara intressant? Kommentera JÄTTEGÄRNA
Puss och låt oss nå stjärnorna tillsammans.

Gillar