En helg som började i fredags | bottenlös | SOS kräm | jag behöver tips

Hej bästa ni! Helgen började som de flesta andra i Fredags. Jag hade jobbat och tänkte egentligen bara ta det lugnt. Älskar att ta mig tiden att bara njuta av ledighet. Jag njöt, fixade hemma, tände ljus och lagade middag. Gillar verkligen det där med att gå ner i varv. Behövde även fixa med några små detaljer inför Spanien. Hur som helst hann klockan kanske bli ca halv 11 innan jag kom till insikt om att en utekväll kanske inte skulle vara helt fel.
Mitt i allt nu på sistone har jag fått sjukt lättirriterad hud. Vet inte om det är pollen, något jag äter eller plötslig stress..? Kan ju också vara något i produkter jag använder. Hur som köpte jag dessa på bilden ovan från Avène som jag tror känns ganska bra. Speciellt vattnet lugnar massor. Ni som kan hud - vad ska man undvika? Kär helt oparfymerade produkter som typ är för hyperkänslig hy. Äter typ renare än någonsinn och dricker alkohol ibland! Vad fAn gör man? Kommentera jättegärna! Använder just nu rengöring från Bioderma, hyaluronsyra från Pure & Care, SOS-krämen och dämpa irritationsvattnet från från Avène, och en annan kräm från apoteket som ska vara väldigt mild osv.
Nog om huden och åter till fredagen. Jag fixade mig och drog in Tak ovanpå Gallerian. Riktigt Nice ställe ändå! Har bara varit på restaurangen under innan.
Tog med denna goding vilken jag har fått sjukt mycket frågor och beröm kring, och ja det är mormors gamla!
Efter en hejdundrande kväll som tog oss från Tak till Spitfire till Humlegården, så landade vi efter en taxiresa hemma vid 4-5 snåret och var väl annat en än, och dagen efter. Vad säger man ens? Gick upp från sängen, landade i soffan vad typ 3 och hade enbart käkat frukost vid kl 22 på kvällen.. mhmmmm känslan är ljuv........ idag söndag mår jag ju givetvis bättre, men detta plus att lingonveckan är i full rulle gör ändå att man känner sig en aning svag idag alltså! Känner mig dessutom helt bottenlös. Magen är så hungrig haha.
Jag passade på att fota lite idag när jag vakna och voilà, ville visa lite från vardagsrummet. Ser ni den oranga filten/duken/schalen, fin va!? Fick hem den från Musch details!
Och jajamensan även dessa grejer åker med.!
Detta är för övrigt mitt nattduksbord. Här ligger rosenkvartsen. Ett vattenglas är också en given del. Sedan är nya grejen min insikt om att jag behöver glasögon när jag läser, så jag köpte dessa i fredags. Känner mig ändå snäppet smartare i dem då fokuset blir påtagligt bättre när jag ser vad jag både läser och skriver.

Puss

  • LIVET

Gillar

Kommentarer