En helt ny grej

Alltså seriöst! Klockan är strax efter 10, och jag har redan skrattat, gråtit och känt kärlek i hela min kropp. Igår frågade jag pappa vilken tid de skulle komma in, ut ifall att jag skulle bli kissnödig. Ungefär klockan sju, svarar han. Tror ni inte att jag vaknar en minut i sju och är kissnödig? Jo såklart. Kissnödig med fjärilar i hela magen.

In trippar familjen strax därpå med paket och sång, medan jag likt en femåring låg leendes i min säng. Tack gode Gud för att jag inte befinner mig i Kina, denna morgon, det gjorde jag ju för precis ett år sedan.

20 rosor fick jag. En för varje år. Vackra var dem. En spirulizer, kläder, mixerstav, fina ord, te, jordnötssmör, dator/ipadfodral/pengar kom också med på tåget. Sist men inte minst kom mamma med ett paket som kommit via posten. Från Mikaela. Kanske det finaste av världar. Ett brev dekorerat med greta i skimmrande vitt, öppnade tårkanalerna. Dessutom har en och annan vän ringt, redan. Jag har precis jordens finaste människor i min omgivning.

Efter frukost var jag tvungen att sätta mig i bilen och blunda. När jag öppnade ögonen befann jag mig på hår & co, världens gosigaste frisörersalonger. Nu sitter jag här och blir bjuden på kaffekopp efter kaffekopp. Resultatet kommer. Jag är så jäkla lycklig.

Puss

  • Nära Helenelund, Sollentuna

Gillar

Kommentarer

amandahpeters
amandahpeters,
Ryser i hela kroppen! Världens bästa Greta! Jag älskar dig min finaste underbaraste vän! Grattis!
nouw.com/amandahpeters
greta
greta,
mikaelahermansson
,
❤️❤️
greta
greta,
Söta M, vem är du? <3
nouw.com/greta