en liten recap

Under denna vecka som vi är inne i nu har jag varit tvungen att ta en funderare över hur jag vill göra gällande studier och så vidare under kommande halvåret, och har nog (åtminstone signat upp mig på) att läsa kommunikation på SU nu den kommande terminen. För första gången har jag ansökt och sagt jag till något som ska vara på plats, men som även denna gång ser ut att bli på distans. Tänker dock att det kanske ändras under terminen.

Därmed åkte jag och Gurra till Universitetet för att fixa böcker, innan jag hade ett litet möte inbokat på Ksting, som följdes upp av en del shopping och årets första semla. Är man inget fan av mandelmassa kan jag då verkligen rekommendera denna, från Art Bakery där de hade med vaniljkräm istället.

Vi hade lovat oss att träna, och eftersom man inte ska bryta mot löften åkte vi och just tränade. Jag som ska bli stark i ryggen körde en mil rodd, ja en mil. 48 minuter fram och tillbaka. Sedan mosade jag på armar och rygg lite ytterligare för att säkerställa ett resultat. Gurra tränade med att lyfta mig, springa, och göra annat kul.

TVN. Ni ser ju! Den är uppe. Men, den ska upppp på väggen. Vi dukade upp och hade nog kunnat titta bara på reklam på grund av njutningen bildkvalitén försåg oss med, men blev ändå både slutet på talang, nya skavlan, och inledningen på Narnia, Sen somnade jag såklart. Vad annars.

Goda saker också. Vin å så.

Idag blev jag rackarns sugen på risgrynsgröt och gick och köpte mjölk så jag kunde skapa årets första risgrynsgröt, Blev proppmätt.

Två ganska sysslolösa bilder, men den ena är väl ett resultat på ommöbleringen, och den andra på shoppingen jag gjorde igår.

As we speak har jag spillt grädda i hela köket,( eller ja nu är det upptorkat) som jag gjorde till varma chokladen som jag druckit föör mycket av. Om 30 minuxer ska vi på middag. Musikquiz skulle det vara.

PUSSS

  • LIVET

Gillar

Kommentarer