En magisk födelsedag i bilder

Okejokejokej, jag missade för första gången allt som kallas blogg och uppdateringar igår, men det känns som att idag är dagen efter min födelsedag då jag förlängde livet på min födelsedag och sov från igår eftermiddag till idag. Jag liksom gjorde dag och natt av två dag istället för ett. Den ni, en riktig hit på något vis. Shit Gretchen 24 gone crazy.

Hur som helst har jag nog haft min livs bästa födelsedag och ni ska få den i bilder. Och vill säga redan nu att jag är van vid att vakna hos mina föräldrar, äta middag med dem, och hålla mig till att låta det se ut som det brukar, men i år, no no no, då blev det annorlunda, och det BLEV SÅ BRA! Liksom detta är min första signe för i år, - Man måste våga göra annorlunda för att det ska kunna bli bättre.

NU KÖR VI!

Det absolut första som hände var att jag vakna och fixade fram frukost. Min mamma och pappa skulle komma över under morgonen. Den såg ut såhär.

O7.20 ringde mina änglar till föräldrar på dörren och stod så fina och sjöng med blommor och paket <3. Vi satte oss och åt frukost, surplade kaffe och öppnade paket, och ni ska veta, det bästa av allt: jag fick en SJUKT FIN kaffemaskin. Alltså inte en kaffeBRYGGARE, en kaffemaskin. OMG!

Förmiddagen till ära spenderade jag på gymmet, kändes fint att sätta det mindsettet för året, att fira med att träna. Jag tror 100% man förknippar känslor med händelser, och med tanke på att detta var en himla bra och glad dag så sammanlänkar jag alltså helheten av denna dag, däribland träning, med glädje. Har verkligen tänkt på detta, att många liksom tänker att "nej nej nej idag när vi ska fira ska vi inte göra något så jobbigt sm att träna", men klart som tusan att vi lurar hjärnan att detta är hemskt då haha!

Efter att jag hade varit hemma en sväng så hade jag dagens första spänning inplanerad. 14.30 hade jag tid på Lilla Gatan i Solna, för att göra en tattoo hos Vagge. Hom igåg detta. VAGGE, SOLNA, LILLA GATAN. Hade fått honom rekommenderad då han kan göra väldigt fina, små tunna tattoos, dessutom väldigt billigt. En liten brukar kosta 1000 kr och jag gjorde 2 stycken för 500 kr.

Jag had bokat studion sedan 2 veckor tillbaka utan att riktigt veta EXAKT vad jag skulle göra. Dels för att våga och ta egna beslut, så jag hade knappt sagt detta till någon, men även för att belysa det som jag så länge jobbat på att hitta, mitt inre ljus. SPIRIT och en sol gjorde jag. Det är mitt inre ljus, och min Spirit som är min fokuspunkt mot ångest. Det är jag. JAG. Det enda som är konstant och inte i någon mening är en yttre faktor som kan försvinna. Bättre bilder kommer.

Detta var dock inte slutet på spänning, för att 16.00 hade jag dessutom tid för att ta hal i öronen. Det var tusan mer läskigt än vad jag kunde minnas haha. Men WOW fint blev det, tycker jag.

Jag fixade mig, och gjorde i ordning för att några kompisars kulle komma hem och skåla med mig innan middagen var inplanerad. Jag fick även en Yogamatta från Grounded Factory efter vår plåtning som kom skickad dagen till ära. Så fin, så jag ville visa upp den mitt i mitt posande.

Vid 18.00 kom tjejerna hem till mig, Hanna och Sandra medans fotandet var igång och Lina strax därpå så henne har jag tyvärr inget foto på hemma hos mig! MAGISKA VÄNNER!

Vid 19.45 hade vi bort på Yuc. Alla glada <3

SJUKT god mat har dem, det vet vi nog alla, annars får ni gå dit.

Sedan levde kvällen vidare utan foton och tur är väl det för detta blev ett LÅNGT inlägg. Eloge till dig som tagit dig hit. Tack för alla gratulationer, tack för allt! ÄLSKAR livet ändå.

KÄRLEK <3

Gillar

Kommentarer

lifeofkile
lifeofkile,
Grattis i efterskott o vilken underbar dag
du fick!! Måste verkligen ta mig i kragen o fixa några tatueringar snart - jag skjuter på det hela tiden. Vill också ha en sol, men en stor med ett ansikte i den. Solen representerar så mkt fint <3
nouw.com/lifeofkile
greta
greta,
Men åh vad fin du är, tack så jättemycket!! Ja jag kan verkligen rekommendera vagge på lilla gatan i solna, solen är såååå fin och är liksom ALLT! <3 Bild på bloggen sen! <3
nouw.com/greta
isabylund
isabylund,
Men wow, what a day!! Blev så avis på kaffeMASKINEN också. Snacka om lyx! Och tack för tips om tattoställe. Är ju ganska nära mig så nu är det no excuses att inte fixa den där nya lilla jag vill ha. <3
nouw.com/isabylund
greta
greta,
Jaa alltså kaffemaskin har ju varit min dröm sen många år tillbaka, har typ sovit över hos mina föräldrar för att dricka kaffe ut deras kaffemaskin på morgonen haha, men nu har man sin egna wie! MEN JA, Vagge på Lilla Gatan i Solna, rekommenderar verkligen! Så bra pris också! <3 Vill jättegräna se efter du gjort hihi <3
nouw.com/greta