En metod för att ta makten över ditt liv och dina drömmar

I min blogg vill jag hjälpa er nå era drömmar, inte genom att bara läsa "The Secret" utan genom faktiska metoder som tillsammans med din vetskap om VAD du vill, gör det enkelt. Är du intresserad av att ta makten över ditt liv och dina drömmar, så häng med i texten.

Okej jäklar vad nöjd jag är. Igår var jag och Gustav på spinning, och vanligtvis finns det pulsband till lån, men inte nu under covid-tider. Detta gör att det bara är vi som har band, som kan se puls osv. Hur som brukar jag numera försöka snitta i så hög puls som möjligt, och igår kom jag som ni ser upp i 198 pulsslag i minuten. Detta motsvarar alltså 99% av min maxpuls, eller åtminstone av min utsatta maxpuls, vilken är rimlig ligger på max 200 som jag satt ut då man för ett hum beräknar den enligt 220-ålder. Ni ser även hur mycket jag låg på rött samt att jag över passet snittade på 86% av min maxpuls.

Anledningen att jag tycker detta är så intressant, OCH viktigt, är att detta för mig är ett mått på framförallt viljestryka, sedan såklart även på formen i stunden. Det är skönt att känna att man orkar, och viljestyrkamässigt, att jag klarar det jag bestämmer mig för. Som jag pratat förut tror jag att en viktig nyckel är att öva på, är att inte ge upp. Att fortsätta TROTS att man inte vill, eller vad man ska säga. För som vi pratat om förut; är det du som bestämmer över hjärnan, eller är den din hjärna som bestämmer över dig. När vi får makten över vår hjärna, har vi potential att nå vart vi vill. Hjärnan söker belöning, vi söker drömmar. DU kan programmera din hjärna genom olika metoder, varav detta är en.

Här kan ni spana in mina siffror lite närmre om ni kan finner detta intressant hehe.

Efetr köpte jag och Gurra Thai och såg Harry Potter 4. Mysipys. Dessutom har vi fått hem detta magiska bord från hans farmor. Så fint.

Gillar