en nakenfis på fjället

Dessa dagar jag varit borta i fjällen har jag funderat massor. Mycket tack vare den dåliga uppkopplingen. Så fort telefonen finns som "svar" lär man hjärnan att lyfta telefonen istället för att bara stå kvar i sig själv, när man "söker". Jag vet inte om ni förstår hur jag menar. Tar man i alla fall bort telefonen från sammanhanget tvingas man i mycket större mån att lyssna till sig själv.

Att bara så i fjällen, eller sitta på en häst, se träd, snö. vatten, sol, och låta dessa element möta tankarna föder så mycket magi och jag har sett så mycket inom mig själv. Det har inte varit sällen jag och Ludde har gått och satt spinn på någon sjuk affärsidé, medans vi vandrat längs myrer eller fjäll.

Det handlar om att möta naturen nära och uppleva det, och jag tyyycker att det händer något extra när man badar naken. Här var jag dock på ett fjäll och hade inte sett en människa på 6 timmar, så då kändes det ju helt lugnt och så coolt att mitt på fjället ba hello då det är så öppet, men ändå ingen där.

Jag tycker vi människor är så sjukt skygga på något sätt. Liksom tänka att vi alla är födda nakna, och vi alla är nakna under våra kläder, och vad man ser på dessa bilder är alltså lite av min rumpa, min rygg och man kan se ATT jag är naken utan att se några av mina personliga kroppsdelar. Ändå skrev flera stycken på instagram "modligt att du vågar". Jag tycker bara det är så magiskt och att vi borde låta oss vara mer fria inom oss själva. Vad spelar det för roll liksom.

  • LIVET

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Jag förstår EXAKT vad du menar!! Det är så bra och klockrent faktiskt, telefonen är allt för nära till hands vid behovet av hjälp så man inte känner efter själv efter svaret. Hjärnan får inte alls arbeta, om du förstår mig! Du är så sjukt klok och jag älskar hur du tänker, tack!! ❤️
nouw.com/emmaengstrom
greta
greta,
Men bästa bästa bästa duuuuu!!! älskar att DU förstår så himla braa!! EXAKT så!
nouw.com/greta