Ett nytt kapitel för oss alla. Så frön, investera och attrahera dina drömmar nu.

Bild: Pintrest

Nu står vi i en tid av nytt på många sätt. Och nytt skapar möjligheter. Det är som ett skede då man kan programmera om lite. Lägga in lite nya koder och recept på hur kommande del av tiden ska se ut.

Det nya året har kommit och åtminstone för min del känns det, som jag sa till Gustav igår att det känns som allt positivt utvecklas så fort.

Sedan är det så att alla kurser slutar denna vecka, och påbörjas nästa. Själv har jag nu gjort klart allt i "Miljö och hållbarhet" (förutsatt att jag klarade sista provet) vilket är en sådan glädje. Att avsluta ett kapitel ger alltid nya öppningar.

Vi har vaccinet som mest troligt kommer hjälpa oss vänta covid-statistiken och hjälpa oss få mer möjligheter med jobb och dylikt. Så länge vi kan vistas ute mer och konsumera mer har företag möjlighet att anställa mer.

Vilket i sin tur (kan, ingen vet hur det kommer bli) påverka bursen positivt. Obs, tycker det är lite riskabelt att prata om börsen och aktier då jag är rädd att jag påverkar någon till att handla massor, och ja börsen kan ju alltid dippa.

Men jag är så taggad på vår nya tid och på alla möjligheter. Så i detta vill jag påminna er om att om ni vill påverka er situation, så frön och attrahera era drömmar, så gör det nu. Jag tror att vi väldigt precis står i ett läge där våra frön kan gro.

Gillar

Kommentarer