Ett tack till allt min kropp och hjärna gjort sig fri ifrån

I betalt samarbete med Hunkemöller

Godmorgon lördagsbarn <3
WOW, jag har typ aldrig känt mig såhär snygg någonsin, och det är en speciell känsla efter att förut ha hittat SÅ många fel på mig själv. Eller "fel", jag stod alltid framför spegeln och önskade att diverse saker skulle förändras, blir tightare, smalare osv. Jag har gjort det sedan jag var 14, efter att jag innan detta aldrig ens skapat en tanke av att jag skulle kunna förändra något.

Att jag nu har gått från att först vilja förändra kroppen, till att börja acceptera, till att känna WOW, vad denna kropp stått ut, repat sig och faktiskt mår så bra.

Jag har aldrig någonsin varit så trygg i hur jag ser ut, och det är ju inte för att jag pushar mig hårdare, äter nyttigare och tränar mer, utan för att jag ändrat mina tankar, skapar harmoni och ger kroppen en bättre tillvaror att blomstra i.

Min kropp klarar numera typ allt och det är nog för att jag inte hela tiden tänker "du borde inte" eller "Greta du måste åka och träna om du ska kan kunna vara så vältränad som du vill". Plötsligt nu så känner jag att jag inte fokuserar alls på detta och testar igenom all Marabou jag inte ätit på så många år, samtidigt som jag vet precis vad jag mår som bästa av, men ändå är fine med att ta del av precis vad som helst, och på DET slår alla mina fysiska rekord på gymmet.

Att sedan ha SÅ FINA underkläder tycker jag är ett av många sätt att visa tacksamhet på, att verkligen lyfta vår magiska kropp, och även hjärna som är grundaren till de olika utfallen. Att ibland etikera den som "WOW YOUR DOING MAGIC BABY".
Förstår ni?

Jag har storlek 70B i BH och small i trosa, om någon nu tror sig ha samma storlek. Dessutom har Hunkemöller lite kul erbjudanden på hemsidan nu, varav på BHar 3 för 2 ELLER 50% på BH nr 2.

Det här med utseende är precis som gällande allt. Det är inte något som gör ATT vi mår bra, men man behöver inte klä sig fult för det. Man behöver inte göra ett statement av "I don't care", utan man kan vara hur trygg som helst i sig själv och ändå pryda sig i det snyggaste av världar.

Gillar