Follow the way to your goals

God morgon finaste gänget!

Över de senaste veckorna känner jag att jag lite lätt tappat kopplingen till min inre kraft, liksom den är där, men jag låter mycket kickar dominera. Jag tappar kontrollen över min upplevda lycka. Jag låter för yttre påverkan vara avgörande för hur jag känner. Inte i samma utsträckning som förr, men ändå väl mycket. Detta är inte alls i den riktning som jag vill gå. Vad jag inser är att jag mediterat SÅ lite, och desto mindre man gör det, desto mer fokus krävs det för att finna sin kärna. Mitt enda stora mål jag har, det är att leva ett liv där jag känner mig glad, och fri, och vad som utgör detta får universum visa - men när jag inte lyssnar inåt blir det svårt att höra, svårt att göra sig mottaglig - så nu försöker jag ganska tvärt styra om.

Igår kändes det som olika fakorer fullständigt försökte pissa på mig, i universums försök att testa mig om jag kunde stå kvar stabilt. Det gick GANSKA bra, men kände ändå en pulspåvekan och högre varvtal. Jag kom hem och pushade mig till att meditera, vilket som i sin vanliga ordning igen gjorde sitt på ett magiskt vis. Idag är det söndag morgon är jag uppe 5.30 igen, efter att ha slarvat för många dagar.

Im just a human, så jag anser att mitt slår är HELT okej, men vem hjälper detta? Ingen. Nu ska jag step it up och under kommande veckan har jag som mål att:

⋆ Gå upp runt 6 varje morgon förutom lördag och söndag. Jobbar sent fredag och lördag.
⋆ Träna minst 3 gånger
⋆ Meditera VARJE dag
⋆ Fokusera på mina drömmar och mål

Gillar

Kommentarer