Fönsterpynt

Hann inte ventilera så mycket kring igår, jag var så jäkla trött när jag kom hem. Det kanske jag hann säga, det minns jag inte ens för att jag var så trött. Läser ju nu "hållbarhet och miljö" på heltid, idag har vi en rapport som ska in klockan 18, och vi undersöker buller i staden.

Det tycker jag dock är sjukt intressant, för jag i min ADHD är så jääkla ljudkänslig, så har laddat ner en app a la Arbetsmiljöverket som mäter dB, och det finns studier som visar hur buller leder till stress/ohälsa av olika slag. Så vi var igår i Hammarby Sjöstad, på Söder, Gamla stan och Centralen och jämförde. Hornsgatan, är var det ljudat minsann. Satt även i zoom-möte på Bröd och Salt. Jag tycker uppriktigt att det är skoj med att nu. När jag kom hem sov jag i 50 minuter, och drog sedan iväg för att fortsätta min resa i hemmet, kollade pynt, och här har vi resultatet.

Som sagt KORG, och typ vass-strån JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ DET. Jag vill ha tidlösa saker hemma, och köpte igår dessa saker ni ser i bilden på Hemtex, och hittade tändsticksasken på Cervera, och köpte även kopp-underlägg a la solstickan som jag kanske visar sen.

Vill fixa mer kring detta. Har skapat ett oändligt sug kring olika saker, vill typ köpa ett litet gulligt men vackert bord att ha i hörnet i köket också. Ska typ göra en ny mood board för lägenheten för vad jag vill "ha", fyller ju trots allt 25 om drygt en månad.

Gillar

Kommentarer