Förberedelser för Snurpsson

PR

Tack vare Elodie som jag fick detta PR-utskick utav så är vi äntligen lite mer igång med fixandet för vår nya familjemedlem, och tur är väl det eftersom jag igår eller idag (apparna säger olika) går in i vecka 21. Vi har alltså passerat halvvägs. Jag jobbade förut på Elodie och började verkligen ÄLSKA deras produkter, och nu har de dessutom kommit in massa nytt fint. Bland annat har de fått in en raket-kollektion som jag älskar både visuellt och symboliskt. För mig känns allt med att skapa en ny människa som magi, och är något jag gärna bejakar. Till vänster och nedan har vi deras muslinfilt, och till höger en jättefin vit handduk.

Den är så fin <3

Här då! Supernice nappflaska som dessutom matchar vårt swedish grace- porslin, och en silikonskål som fäster i bordet. Lär ju bli hur bra som helst. Till höger har vi ett raket-gosedjur och en hakklapp.

Sovhörnan som börjar bli redo. I översta lådan har vi börjat ordna med lite saker man har i munnen så att säga. En bitring, och nappar, samt napphållare. Allt är i färgerna mineral green, eller vanilla white, alternativt en del av raket-kollektionen. Aej, detta är så fint. Visst blir det mysigt. Visst tror vi kanske detta går bra ändå haha. Tack Elodie <3

Gillar