Fredag på BABYLON

Inget 06-inlägg idag inte. Det hör väl lördagen till att leva lite bortom rutinerna. Jag tror många försöker liksom nå sitt bästa, mest balanserade stadie genom att vara så duktiga som möjligt, hålla sig till sina rutiner och liksom lägga in en extra växel oavsett om det gäller träning, jobb, eller produktivitet. Det behöver inte vara fel, men för mig är det viktigt att ha en balans mellan att hålla mig till mina rutiner 80% av tiden, och ibland liksom släppa allt och låta vad som helst hända. Rutiner är verktyg för at rulla vidare i en förberedd riktning, men det kan också bli spärrar för nya infall.

Jag minns alla de gångerna var så inramad att en förändring av planering inte fanns på kartan. Jag vill liksom skapa en grund i mitt liv där jag är nåbar för allt gott. ALLT. En helhet av stabilitet där jag kan go with the flow. Jag tror på rutiner, men de behöver inte vara lika varje dag. Man kan ha en rutin att på vardagar gå upp varje morgon och skriva, medan man på helger exempelvis alltid är ute och träffar vänner - och låter dessa ge olika utfall. Detta i helheten bildar liksom både strukturen för produktivitet, men också öppenheten för nytt.

Igår efter jag hade jobbat så bestämde i alla fall jag och Yanina oss för att vina på Babylon. Jag har varit där en gång förut, och jag älskar stället. Hur sjukt mysigt är det inte att sitta utomhus under värmelamporna och snacka. Bästa ever. Kvällen var lång, blev dessutom till morgon och idag är jag trött, men det är helt okej. Ganska mysigt faktiskt.

  • LIVET

Gillar

Kommentarer