Fredagsmys med Hasini och Olivia

Vilken drömkväll, med Olivia och Hasini, som jag både lärde känna på Hollister - samma med Josephine som jag hände med under dagen, Hollister kanske inte var så pjåkigt ändå.

Hur som helst, ägde kvällen rum hemma hos Oliva, WOW, jag blev så inspirerad av att vara hos henne att jag direkt när jag skrivit klart detta inlägg kommer flytta om lite i min lägenhet. Har liksom 2 stycken Josef Frank brickor som syns orättvist lite, och jag är så jäkla trött på all korg. Fy vad trött jag är på det.

För övrigt har jag avklarat min första skolvecka, varpå en fredagskväll med något glas bubbel och tjejsnack verkligen satt på sin plats.

Så, jag och Hasini kom till Olivia och Olivia och inledde med varsitt glas bubbel. Tips tips (Olivias). sätt in glasen i frysen innan servering så får man härligt superimmiga glas att servera i.

Så här satt vi och snacka lite innan "vi" (Olivia) skulle laga middagen och jag och Hasini fick surpla i oss massor mer bubbel och snacksa chips. Se bild nedan.

Så, redo att äta. Vill ha lika dant bord som Olivia. Och lika dan Tavla haha. Om du läser detta Olivia; förlåt har fått en hang up nu. Alltså grov.

Aej GOTT. Kan nämna, grädde, saffran, citron MUMS.

Juste, vill även ha sån talva och en Josef Frank lampa med.

Puss nu ska jag resa mig ur soffan och se vad jag kan skapa för magi.

Gillar