Fredagsseptembermyset - Utelunch på Falloumi

Hur rullar eran helg? Igår hade jag verkligen en dunderfredag, så bra dag. Den såg ut enligt följande:
Jag inledde dagen hemmaplugg och zoom-möte i ena kursen, innan jag begav mig till söder för att äta lunch med Tilde. Att sitta i septembersolen ute, mhm, vad trevligt. Septembers blåa dagar kan nog vara min favorit på hela året. Så vackert och krispigt. Hög grad vardagskvalitet. Tilde lärde jag känna i Paris. Hon pluggade franska där när jag var på en on stay så Paris den gången var verkligen ett långtidshäng med Tilde, och det var så mysigt!

Hur god bowl. Tror minst sagt den hette Sten. Halloumi, hummus, falafel, osv.. Tilde tog även pommes vilka jag vill kommentera lite. Falloumi har gjort dessa genom att först blötlägga dem i vinäger och vatten (SÄMST om man inte gillar vinäger, som ex Tildis haha) men jag ÄLSKAR vinäger. Deras pommes smakar som Salt&Vinegar chips, fast i pommesform. Tycker de var suupergoda, men man ska nog veta att de INTE smakar vanliga pommes när man beställer dem.

Här har vi Gretchen men det lär ni ju se.

Efter denna lunch var jag superuppladdad inför möte jag hade på eftermiddagen. Vi får se om jag kan kommentera detta senare. Efter mötet drog jag en vända på biblioteket för ett se om jag kunde hitta kurslitteraturen ahha...Och sedan avslutade jag kvällen med lite "hemmagjord" pizza (ICAs grymma pizzakit) hos mina päron i mitt älskade barndomshem. Se, idyll ändå.

  • LIVET

Gillar

Kommentarer