FREESTYLE FRIDAY - connect with your inner self

Idag är det i blogginläggssammanhang Freestyle-dagen, och så skall det vara ibland. Även om jag råkar vara fullt uppbokad med jobb idag och ca 2 veckor framöver, och i dessa lägen är det desto viktigare för mig att verkligen "go with the flow" - för inget är JOBBIGT, utan detta handlar mer om att det lätt lurar hjärnan att man är överbelamrad. Oavsett om livet är uppbokat eller ej så kommer man ju alltid göra NÅGONTING varje sekund det kommande två veckorna och alla andra dagar för den delen också.

Idag ska vi snacka om hur man "tunar" på sina good vibrations, och det bygger på att man connectar med sitt inre, hamnar i ett meditativt läge där man befinner sig bortom tid och rum och jag har TVÅ grymma tips. Se till din lista du gjorde på till första "veckans formel".

1. Träning. Denna vecka har jag tränat så IN ÅT HELSKOTTA, efter en annars näst intill död månad. Jag har känt mig stark som tusan, sprang milen för någon dag sedan, fokuserat i övrigt på styrka och stabilitet, småmuskler och promenader. Igår efter att jag hade tränat klart visste jag att DÖDEN-passet skulle börja 20 min därpå, och jag VISSTE att min mor och far skulle gå. Dödenpasset är ett intervallpass på cykel där man ska ligga runt 100& av sin maxpuls i 30 min, vet helt galet men jäääkligt bra. Man TVINGAS släppa allt som är bortom tid och rum för att kroppen fokuserar bara på att överleva stunden. Blir du jagad av en tiger kommer du evolutionärt sett SKITA SOM FAAN i vad du ska käka till middag eller hur många likes din bild får. Du kommer dessutom bli belönad av hjärnan för att du klarar detta, så detta är lite som naturlig dopning, eller till att utnyttja vårat överlevnadssystem. Vill man anknyta och landa i sig anser jag att detta är ett magiskt sätt. Så efter nästan 3 h träning igår mådde gretchen BRA!

2. Målning - nu har jag börjat måla en ny tavla. I början när jag målar går det ofta riktigt dåligt, men desto djupare jag kommer i en annan värld, desto mer flow får jag, och desto bättre blir resultatet. Ni kanske börjar förstå vad denna "djupare värld" kan ge? VAD FAN, skit lite i allt obetydligt for once och go with the flow.

Vissa dagar drar jag flera kort. Frågar först om dagen för dagen, får ett kort, och behöver ställa en följdfråga. Idag har jag förstått att OM jag har på mina good vibrations kommer något extrordinärt att hända. Fan så spännande, hihi - obs inte dagens kort.

PUSS och låt flowet färda dig ;)

Gillar