Frukostproblemen löser sig

Ni som följer min insta story vet kanske hur jag grubblat över vad jag ska äta. Det har varit som att precis allt jag brukar gilla blivit äckligt, eller pja, kanske inte äckligt men svårtuggat. Frukosten som varit en daglig favorit, vem hade kunnat tro det.

Jag har liksom dött för frukost om det så vara gröt med gröt utan topping, men nej, inte längre. Dessutom vill jag käka keso, men jag fattar inte om jag tål det eller inte. Det var ju något min hy gick loco av, och därför har jag eliminerat så många riskfaktorer som möjligt, men fan, keson saknar jag.

På min instastory bad jag i alla fall om frukostråd och fick många förslag i form av smoothie, nice cream, gröt med stekta äpplen, men inget av detta tilltalade mig riktigt. Idag, nu äntligen åt jag första frukosten jag tyckte var god: rysk yoghurt med müsli, bär och torkade aprikoser, samt mackor och ägg. Och det var just denna lilla skål som smakade precis som den skulle. Det var typ en lättnad att tycka frukost smakade bra igen, började nästan undra vad som skedde. Ja, som ni förstår bär det till ICA snart, är inte pigg på att äta fler frukostar jag knappt får i mig.

Nu sitter jag vid Odenplan, på Johan & Nyström. Jag kan verkligen gilla att sitta i en öppen miljö med me and myself och bara gå in i mina egna tankar. Detta är så viktigt för mig, att liksom connecta med mitt inte, samtidigt som jag connectar utåt. Jag sitter ju hör helt introvert men delar ändå viben med de andra som sitter med datornskärmarna uppfällda. Och på tal om datorer, jag börjar bli motiverad, taggad på att karriära igen. Jag känner höstens krafter och nu efter en lång vila känner jag mig ett med krafterna. Ska nog ha någon riktigt höst pepp förberedelsefasen i veckan, det är jag sugen på.

För övrigt, vad tycker ni om nya designen? Vad vill ni se mer utav? Jag känner mig bara mer och mer öppen och som mig här, att jag verkligen kan längta efter att komma hit. Kärlek till er, ni är bäst! <3

Gillar