Gårdagen från kamerarullen i studio Monaco

Godmorgon. Ny vecka, nya möjligheter, igen! Men först innan vi går vi påbörjar denna, så kör vi en skroll på gårdagen i bilder.

Studio Monaco var gårdagens location och vi körde en Beauty Editorial, med Fanny Holmquist, Elin Laine och Doa, Elins assistent. Vi körde sisådär 7 looks och i bilderna här får ni en hint av 3. Sedan lagades det en sjukt god sallad till lunch och så var det kaffe på deee.

Sedan jag började modella, har jag alltid älskat hur man är en del av en annans kreation. Jag tycker att något av det mest magiska vi har är vårt kreativa inre, och att få vara en del av det uttrycket är ju så coolt. Dessutom är denna sits intressant för mig, då jag vanligtvis brukar ha en stor drivkraft att tycka till om kreativa frågor, men här ligger i ett läge jag inte kan det.

Jag minns min första plåtning, när de satte på mig något smycke varpå jag började ge andra förslag, och fort fick höra att "vi vet att du älskar sånthär och är jätteintresserad, men som modell kommer du få lära dig att din åsikt aldrig spelar roll när det kommer till smak om looks", en annan sak skulle ju vara om man är obekväm eller liknande. Men på plats finns liksom en stylist för kläder, en make up artist för smink osv. Jag är bara där för att vara, och konstigt nog tycker jag det är så skönt. Jag har min kreation här på min blogg, på mina väggar och inom mig. Att bara objektiv uppleva vad någon annan gör är nyttigt och lärorikt.

Gillar