Gårdagen och och två måltider i sin genre

Nu har det kommit lite blåsigare, regningare men ändå härliga dagar tillbaka till Marbella. För att bryta rutinen lite, valde vi att ta strandpromenaden mellan Puerto Banus och Marbella.

Ganska snart, eller jag, när vi hade gått hela vägen ner till Puerto Banus, till strandvägens start, började det kurra till lite på magisen, så vi svängde in på Burger King, köpte lökringar och pommes. Fasen vad gott det kan vara.

En trevlig måltid som vi intog på stranden i blåsten.

Gott.

Aha, men där kunde vi inte sitta kvar hela dagen, så vi gick vidare längs strandpromenaden och kom till Puento Romano, bästa området i Marbella om du frågar mig.

Hejsvejs.

Och in på Rachels gick vi. SÅ sjukt bra ställe med allt från sallader till mackor till gröter (chia, vanlig), spännande drycker, fint kaffe, OSV.

Solen tittade fram och här satt vi och njöt. Jag med en Acai bowl och gurkan en våffla med nutella, jordgubbar och banan. Sen smaka vi lite av varandra. Sjukt gott. Hur trevkiga måltider? Vilken föredrar ni?

Gillar

Kommentarer

lifeofkile
lifeofkile,

Men gud så härligt! Du får hela sverige att bli avis haha! Här har det blåsigt tokmycket med!

nouw.com/lifeofkile
greta
greta,

Åh fina duuuu! JA assså speciellt på Rachels som de inte kan springa inpå måste man ju va avis! BK finns ji överallt även om det är trevligare att käka på stranden hihi!!!

nouw.com/greta