GENDER REVEAL

Hej och godmorgon! Och tack Nouw, för att jag får vara veckans blogg! Vilken ära <3
Nu äntligen vet vi om det är en tjej eller kille inne i magen. Det var i fredags som vi anordnat en liten, så kallad "Gender reveal" med våra familjer och några få kompisar. Ja, jag och Gurra hade fortfarande ingen aning så egentligen var det Viktor och Nellie som anordnat själva revealen. Dessutom hade jag och Gurra en liten överraskning som kom mot slutet av kvällen. Det var dessa kakor. En som vi gav till Nellie, och en som vi gav till min bror Ludde. Ja ni ser ju vad som står. De sa ja, thank god det gjorde Snurpans dag.

Här hade vi looken för kvällen. Självklart blev den snabbt nedspolad av både tårar och färgbomer.

Här ser ni våra gissningar. Jag gissade på tjej, och Gurra på kille.

Innan själva avslöjandet grillade vi burgare. Sommarkänslor ändå!

Sen började det. Detta var verkligen det roligaste jag varit med om någonsin. Det var upplagt i en trestegsraket, där vi blev prankade de två första gångerna. Första gången skulle vi släppa en ballong på varsin siffra, och den ballongen vi släppte först skulle visa könet. Det roliga var att jag och Gurra fått samma siffra. Omgång nummer två kom den svarta ballongen in. Vi räknade ner från tio, och var så redo att se antingen blå eller rosa konfetti, men istället är den tom. Slutligen kom det in två konfettisar.

Och ja det blir en pojke!!!!! Har nog aldrig blivit så rörd i hela mitt liv. Wow vilken känsla. Om 4 månader, då får ni träffa vår pojke.
Tips: har lagt upp detta som en reel här på Instagram. Kolla in den haha.

Känslan för kvällen <3

Ser verkligen fram emot att genomföra denna resa med Gurra. Min soulmate.

Älskar dig Gurra.

Gillar