Get rid of those pimples

Denna spillevik hurni, kan komma ha varit det absolut bästa påfund, eller rättare sagt; naturfenomen jag har stött på.. Jag är inte allt för komplicerad när det kommer till hudvård utan tänker på vad jag äter, dricker mycket vatten samt aloe vera och luftar huden från smink till en början grund. 

Jag och Ellen har därefter skapat rutin för att få så himla goregous hy på ett smidigt sätt. Vi använder inledningsvis min aloe vera tvål och avslutar med att skölja med kallt vatten. Därefter smörjer vi på gellyn innan jag smörjer på med aloe vera hudkrämen. Jag har helt enkelt blivit frälst med aloe veran och är så tacksam att jag vid varje nytt behov kan knacka på min egna butik. Nu ska jag exempelvis beställa aloe vera mascara, jag ni hörde rätt. Aloe vera i mascaran. Fantastiskt.

Utöver denna kvällsmetod använder jag gellyn till:

- exakt varenda finne eller por som ovälkommnat knackar på

- all antydan till sår.

- benen när jag rakat dem

- i håret innan jag tvättar det

- hårstyling

- eksem

- brännskador (solen)

- hudens ojämnheter

Man kan verkligen ha den till allt. Det är den mest flexibla kräm jag stött på. När den dämpade min lillebrors nässelskador från blåsor till att bli obefintliga under en timme, övertygade den mig om dess läkande effekt.

-

Gillar