Getexplosion

Jäklar! Vi har blivit helt galna. Vi går bara längre och längre, jag och gurra. Vår urmänniska har tagit över och vi kan inte få nog av this mother nature medicine. Igår var det väl gränsande till snäv timing, på när vi kom hem. Vi hade mycket väl kunnat gå längre, men var hemskt tacksamma för att vi var hemma när klockan väl var 21.40, och det börjat bli riktigt mörkt. Vi kommer till det i slutet av inlägget. Först ska vi njuta.

Vi har börjat komma högt upp. Nära molnen liksom. Det är så coolt. Något annat som är coolt är: att när vi vandrar går vi nästan alltid förbi en bondgård. Det kryllar av bebisgetter, och mellan husen kan man även finna en och annan valp eller tupp. Någonstan har vi förstått hur farmen föder upp djur. I begert kryllar det likaså av getter. Ibland har jag varit rädd för dem med gigantiska horn. Tänk om man råkar störa deras aura liksom. Nu till det coola:

Igår när vi gick hem, och skulle passera farmen igen, hade kanske naturreservatets alla getter ställt sig vända mot farmens ingång. Mitt på vägen vi skulle gå på. Vi var fullt uppe med att facetimea mamma, så det gick sådär med fototagandet, alla dessa skulle alltså in på bondgården igen, för att mjölkas skulle jag tro. För det luktade getmjölk, som bara den. Ser ni geten som står på bilen ovan haha. Vad jag tyckte var sjukt, var hur alla getter tycktes veta att de skulle dit. Den tiden. När vi väl hade börjat fota hade säkert redan 100 getter sprungit in på gården, så det var verkligen helt sjukt många.

Här ser ni ett gäng på kullen.

Sen hurrni på kvällen när det började mörkna, så började fler djur komma fram. Det tog inte lång tid innan vi hade sett ett antal fladdermöss. Sen hittade vi en och annan padda, som vi var lyckliga för inte ha trampat på. Ja, de såg nämligen ut som stenar på den resterande helt stenfyllde vägen. Sen, på det, när mörkret började falla sig in på riktigt, såg vi något som på håll såg ut som en orm. Vi börjar ju kasta lite pinnar för att se om den rör sig. Och jag hinner precis pusta ut innan Gustav kastar pinnen för andra gången och ormen slingrar sig iväg. Dessutom har vi sett en orm i området innan. Så we are living on the edge lol.

Gillar

Kommentarer