Glow on your outside to make them see you shine

HY! Gud, detta har jag inte varit grym på att lyfta här på bloggen, men alla kan ju inte ha bloggar om allt, och min blogg handlar ju i helhel lite mer om insid än utsida, men varför? Men, jag ska inte stryka under stolen med att tycka att utsidan är ganska viktig. Inte i fråga om att vi i över huvud taget ska må dåligt över hur vi ser ut, utan enbart i hänsyn till att bevara det vi har och låta det vara ett fint paket för vårat fantastiska innehåll. Jag tror att det finns en stor vinst i att hålla sig representabel, utsidan är det första vi ser och även om det bara är ett skal så brukar den också många vare en ganska solklar spegel för vår insida. Som jag skrev i förrförra inlägget, desto sämre jag mår, desto sämre ser jag ut.

Nu igår fick jag hem alla dessa magiska produkterna från No7, och jag känner verkligen hur de matchar min välmående-resa haha. Det absolut sjuka var att jag 5 minuter innan jag hämtade ut paketet, hade köpt en ansiktsmask från No7 som jag hade fått rekommenderad.

Hittills har jag använt maska jag själv. köpte, den var mjukgörande, sen serumet,och sen eye padsen. Allt var super. Sedan Tvättade jag bort sminket på kvällen med cleansern, den klämdes också bra hihi. SÅ TACK TACK TACK till Vass & No7.

Gillar

Kommentarer