Golden moments at home

Åh jag kan verkligen dö för dessa små moments man kan antingen se till att skapa. Att fokusera på att göra stunder extra mysiga om det så vara med tända ljus, en kopp kaffe, öppna fönster eller/och bra musik är verkligen den guldkant jag värdesätter något enormt. Att inte rusa igenom ett ögonblick utan vara i ögonblicket och skapa det. Exempelvis är detta något jag tänkt på när jag dejtat. Sjukt nog kan grabben falla en viss del i mina ögon om han inte upplever något värde i att göra det fint, eller ännu värre, är stökig haha, förmodligen det mest oattraktiva jag vet. Minns någon som käkade middag hos mig som ty började klaga på att jag började fixa det fint och städa undan INNAN vi åt, för att han var hungrig. That's not my style haha. Hur funkar ni där?

Något jag börjat göra denna vår är att sitta i detta fönster, perfekt solläge på eftermiddagen och ja precis här sitter jag just nu när jag skriver, så mysigt. Jag är verkligen inte heller FÖR att set up a moment för att bilden ska bli tilltalande, utan jag gillar när saker är for real.

Fluffigt kaffe och en nyinköpt diffuser med doft av cedarwood. Mhm, liksom detta är avgörade för om jag skapar en trivsam eller ikke trivsam dag.

Något annat som är något av det bästa jag vet, det är dem genuina hängen. Mina gamla barnvaktsbarn, numera 14, 16, 18 år ish kom över i onsdags på kvällsfika, alltså vänta myset. Bara att någon kommer över på kvällsfika!? Vi satt och åt kakor, popcorn och snackade tills sent. Samma som jag tycket det mest mysiga och trevliga är när jag och Sandra först tränar, sedan duschar hos mig och köper take away. Liksom jag har verkligen kommit till insikt om att detta är tillfällen som sätter värde på mitt liv.

Gillar

Kommentarer