Göra om i lägenheten snack och bilder

Igår skrev jag prov i 297 minuter, alltså nästan 5 timmar! Skrev det till min brorsa och fick svar i form av "sick", följt av "jag hade också prov i 5 timmar och 15 minuter." Provet inledde jag klockan 10.17 och satt i 297 minuter. Något jag är rackerns nöjd med, är att jag visste att man kan känna sig lite lagom lökig av att sitta inomhus så länge, så ville höra mig fräsch och ready to rock, så tvättade och fönade håret, sminkade mig ut ifall att man blir scannad genom datorskärmen eller så, och satte på mig en ny (mormors gamla) rosa oversized kavaj. Man vet ju vem man ska tacka om jag får A.

MEN SEN hurni, när man tycker jag varit mycket duktig och kämpat på bra, så bestämde jag och Gustav oss till att flytta om i lägenheten. Vi ville använda sovalkoven som blivit ett arbetsrum som sovalkov, och eftersom jag dragit sladdarna bestämde vi oss för att sätta TVn där sängen tidigare stått. Skrivbordet kom till köket och prydde fint en innan död yta.

Vad som kvarstår nu är att köpa ny TV som ska sitta på väggen, och sedan dra den bruna byrån jag har och ställa under. Bättre bilder kommer! Liten sneak så länge :)

Såååå, här är hela lilla processen igång. Där sängen står här, har vi TVn nu. Sedan hade vi innan skrivbord osv i sovalkoven vilken nu är i köket mot kortväggen.

Här ser ni. Vi ska även försöka skruva ner den silvriga lampan som var över sängen innan.

Och då det tog lite plats med skrivbordet i köket tog vi bort iläggskivan från bordet, och sedan ska vi slipa och ändra färgen på bordet. Vad tror ni på, mörkare eller ljusare. Kvällen avslutade vi med denna pasta. Recept finnes på mina instahighlights. PUSS

Gillar