GRETA FRUKOST & GRETA MELLIS

Frukost, det har jag pratat mycket om, eget min lilla svacka och identitetskris i vad jag gillar har jag fått testa runt en hel del. Här har vi en potentiell top 1. Eller den ligger på top 3 åtminstone. Avokadomcka (rostad) med ägg på (!) och grekisk yoghurt med frysta bär + allt tänkbart crunch.

Mellis, det äter jag ibland. Jag vet att många talar för att man ska följa en var 3e h historia, men jag tror faktiskt inte kroppen funkar så. Vi har aldrig i vår utveckling haft tillfång till mat var 3e timme. Jag tror kroppen är ganska flexibel och därför tror jag det är mycket viktigare att lyssna till sin känsla än att titta på mobilen för att checka av tiden. Det som har funnits en regelbundenhet kring är att solen går upp och ner, därför har vi utvecklade funktioner utifrån detta. Hur som helst, ibland vill jag äta ett mellis, och då gjorde jag detta för någon dag sedan. Identisk med skålen ovan med varierade toppings. Här tillkom madelsmör exempelvis. Grlöm inte heller --> reklam ---> att med koden "SUPER196" får ni 15% rabatt hos superfruit .

Vill ni att jag ska prata mer om kost på bloggen? Har ni några frågor kring detta? Jag tycker ändå att jag är ganska duktig inom ämnet och förstår många perspektiv. PUSS och ha en jättefin fredag <3

  • MAT

Gillar

Kommentarer

desires
desires,
greta
greta,
Bästa Dessi <3
nouw.com/greta