Gretadillen på VSCO - instasnack

Heej älsklingar. Okej jag vill verkligen prata lite. Hur känner ni kring instagram? Jag tror i regel inte man mår bra av att alltid bli värderad utifrån vad man gör, vad man publicerar. Alltid få se andras likes. Och det är ju så att likes på ett sätt är totaaalt oviktigt, men ändå viktigt för alla kreatörer inklusive mig, som jobbar med instagram där företag och partnes uppenbarligen spanar in likes och engagemang. Ja, är instagram ett jobb blir ju resultatet såklart en strävan om mycket likes.

Jag blir frustrerad över vad som får likes. Desto mer lättklätt desto mer likes. Desto mer sexigt, posigt, desto mer likes. Det är tråkigt. Att vi inte kan likea talaning och kreativitet i samma mån. Jag känner inte att jag kan publicera mitt finaste kontent och få bra statistik på samma gång. HUR JÄTTETRÅKIGT?

Hur som helst har jag börjat lägga upp FINA bilder på VSCO så åtminstone jag har en fin liten kollektion av foton och minnen. SÅ kolla in på VSCO, kanske tom följ mig där?

  • Kreativt

Gillar

Kommentarer

Anniehjalmarsson
Anniehjalmarsson,
Tänkvärt! Jag kände så förr och mådde dåligt av insta trots att jag inte förstod det, men tog bort många jag följde och nu har jag inte riktigt det problemet 😉 Kan tycka att insta är ganska tråkigt och går hellre in på VSCO eller TikTok som sociala medier. Kram fina <33
nouw.com/anniehjalmarsson
greta
greta,
åh bra tankar, kanske är avfölja man får göra haha.! Men VSCO är ju mysigt, TikTok tycker jag kan vara ganska "hårt" men kul ändå liksom!

Massa kramar till dig <3
nouw.com/greta