Gretasworld

Det är fredag kväll, eller ja det ser ni ju på publiceringsdatum, och jag sitter med benen i kors och känner att jag vill prata lite, ventilera lite. Jag vet inte över huvud taget vad jag vill eller tänker skriva. Men först känner jag väl att jag vill lyfta elefanten i rummet, att aktiviteten här har varit lite låg, vilket kommit lite till följd av mitt fokus på att skapa GRETASWORLD.SE , har ni kollat in hemsidan? Jag ser verkligen fram emot att bygga mitt imperium. Som ni kanske sett och förstått är alltså GRETA'S WORLD en plattform jag håller på att utveckla med syfte att DU ska kunna bli den bästa versionen av dig själv, och där kommer min blogg också ligga som en egen flik om man tycker den personliga delen är kul att följa. Annars kan man alltid bara tuna in här. Greta's world plattformen kommer inte att uppdateras som en blogg utan kommer mer bara bli en växande hemsida.

Jag känner mig fångad av vackrare energi och jag tror mycket kommer att hända. Jag brukar ha förmågan att om andra "förutspå" lite lätt en vad som kommer ske. Jag kan känna viben kring att "detta går kommer gå bra". Men jag har tidigare alltid sagt att det är synd, för jag har så svårt att ge mig själv detsamma. Insikterna har bara inte kommit. Jag har varit så känslomässigt involverad att jag inte kunnat zooma ut och betrakta mig från ett utifrånperspektiv. Det är svårt att se en berg och dalbanas gång när man sitter i den och slungas nedför stupet, men från håll, då känner man pirret av att kastas upp och ner.

Nu plötsligt, tror och hoppas jag att jag lyckats jobba upp en större trygghet i mig själv och lite mindre blåser i VARJE storm, för det känns som jag plötsligt kan zooma ut och se min egen väg, hur jag färdas. Det är vacker, för jag tror verkligen att bra saker händer. Jag känner att jag har universum med mig i en högre grad. Läxorna är färre. Mina nya värderingar skapar nya mönster, nya känslor. Ni astrologer, vad är det för månfas egentligen?

Gillar