Gretchen är student igen

OKEJ. Jäklar vilken dag.
Igår kom jag in på en kurs jag sökt och bestämde mig samma sekund för att läsa den, då föreläsningen skulle börja om 12 minuter. Okej hej jag är nu student på 100%, planerar som sagt plugga även nästa termin kommunikation, och hoppas på vara antagen till Hyper Island eller Berghs till hösten 2021.

Så tillbaka till nu: det var svårt som tusan att signa upp ( hade inte fått full info), så även med pappa och pappas hjälp satt vi med alla mail som om vi skulle lösa guds exixtens.
Jag lyckades alltså igår förmiddag inte signa upp, och inte heller med mina föräldrars hjälp och missade därmed gårdagens plugg och hade som mission att idag lösa allt.

Så, vid 08.25 imorse var jag på Johan & Nyström, redo för att lösa användarfrågan och signa in, komma in i webbkursen och köpa en kaffe inför föreläsningen klockan 9.15.

Jag hade föreläsning: 09.15-12, 13.15-14, 15-16 (det jag missade igår) och en inlämning till kvällen. Men vad som gjorde dagen magisk och fantastisk ändå är att denna tös satt vid min sida.

Sedan har vi även en liten rast-macka med lax, någon r��ra, dill osv. God! När alla föreläsningar var klara tog jag, Josephine och Dexter en promenad och vädrade huvudet. SÅ fint och krispigt ute nu.

Men, okej, idag har varit en dag full av utmaningar, men det känns kul ändå! Och bra att jag har en plan för 3 års tid. Vi kan ta mer om allt sen. Ville säga detta. Är sååå trött efter allt och kvällens inlämning så nu ska jag snart sova och samla krafter inför imorgon.

Gillar