Gretchen have a plan

Okej, nu läser jag medie och kommunikationsvetenskap | och kom igår till insikt om att OM jag skulle plugga på via universitetet skulle jag ha en kandidat efter terminen ht 2022. Hur sjukt är inte det för en som knappt pluggat. Kandidaten skulle bli i medie och kommunikationsvetenskap | då det är en grundkurs, varpå jag nästa temin skulle behöva läsa medie och kommunikationsvetenskap ||, och sedan har jag läst lite lösa kurser som går in på valfria poäng och vips så ja, skulle kan ha en kandidat, liksom nästa år. Ja, detta var en idé jag blev sugen på - fram tills jag inledde kvällen.

Okej så igår var en väldigt innehålls dag. Han göra eget jobb med att svara mail osv, promenerade, påbörjade en ny delkurs som verkar superkul, drog och tränade OCH, hade digital introduktionskväll på Berghs. Jag sa till pappa efter träningen över telefon att kandidatplanen var lockande, men att jag var ganska säker på att jag skulle ändra inställning något efter introduktionen på Berghs, vilket jag gjorde.

Så, nu sitter jag med antagningsproverna och ska söka. Kommer jag inte in läser jag i höst medie och kommunikationsvetenskap || eller min sista valfri kurs. Det jag älskar med detta är att jag aldrig tidigare haft en så klar och tydlig uppfattning om mina kommande års upplägg, som nu. Och allt föll på plats igår då jag insåg hur bra min backup plan med en kandidat i medie och kommunikationsvetenskap är, om jag inte kommer in på Berghs. Och, de flesta verkar inte komma in på första försöket, av de som pratade i går. SÅ nu undrar jag, vad är era tips gällande arbetsproverna till Berghs? Har ni några så dela GÄRNA!

Gillar

Kommentarer