GRETCHEN I BIKINI PÅ VÄG TILL SPANIEN / Stronger, happier and better - före / efter

Tjoho! Jag är så glad för jag har ÄNTLIGEN bokat resa till spanien i sommar, varför ska jag alltid skjuta upp det till typ sista sekunden. Stod och bokade på löpbandet, först hemresan, och kom lite i knipa när jag såg hur sjukt dyra ditresebiljetterna var. Jajja. Jag åker i mitten av Juni och kommer hem i början av Juli, fy vad kul! Jag mår alltid så jävla bra i Spanien, jag känner mig så fri. Jag är så taggad att jag var tvungen att dra på mig bikinin här och nu. Dessutom så kom jag till insikt om hur sjukt mycket starkare jag blivit sen förra året, och förrförra året, känner mig så mycket mer fit och det är ju alltid kul! Jag tänkte dra lite skillnader på vad jag kan nu men inte kunde då.

1. Nu kan jag springa en mil. - Förra året i Spanien var då jag BÖRJADE öva på detta, och förrförra året kunde jag bara springa 3 min åt gången innan jag var tvungen att ta paus.

2. Nu kan jag göra 5 armhävningar på tå, vilket jag aldrig kunnat innan.

3. Nu kan jag stå i plankan i 6,5 min, (rekordet), förra och förrförra året låg rekordet runt 2-3 min.

4. Nu tränar jag överlag en hel del styrka, förra och förrförra året tränade jag mest lättare övningar.

5. Nu kan jag faktiskt säga att jag älskar mig själv, vilket jag inte riktigt gjorde :( </3.

2018/2017

2018

Jag vill absolut inte att detta inlägg ska uppmana till någon kroppshets, för det är verkligen något jag hoppas och vill att samhället ska komma ifrån, pressen och stressen över allas fina kroppar. För mig handlar detta om en stolthet i hur jag parallellt psykiskt och fysiskt faktiskt blivit stark, och jag har gjort detta på mitt sätt. Jag har stått för mina egna värderingar och kämpat, samtidigt som jag försökt varit öppen för andras influenser, men i slutändan tagit egna beslut om vad jag tycker passar just mig, gällande träning, mindset och kost. Jag tycker liksom det är häftigt ur kroppen allt i ett samlat kraft och blivit stark. Liksom kolla bara på mitt hår nu och på sista bilden!? Det är så mycket bättre kvalité nu! Att kämpa för den bästa versionen av sig själv är the shit, jag lovar!! Var bästa versionen av dig istället för den näst bästa av någon annan. NUSS nu ska jag träna, och jag är mer än motiverad. PUSS <3

Gillar

Kommentarer