GRETCHEN SKA SKAFFA YOUTUBE OCH INREDER MED FOGSKUM SOM ALLA ANDRA

Som rubriken lyder kommer jag nu skaffa Youtube, och jag körde ju en vända innan men börjar nu på ny kula och ny kanal så den nya får ni följa HÄR . Jag, alltså IN OCH GÖR DET DÅ så kan ni läsa vidare här sen! Ja som ni ser är den ännu så gott som tom förutom att jag la upp en test som kommer ryka så fort jag publicerat en video. Det var tydligen så att kanalen inte visades innan första videon låg ute.

Utöver youtuben så har jag även sett vad som håller på/kommer exploderat på sociala medier, FOGSKUM! Okej man köper en flaska på typ Clas Olsson och sedan skakar man den, och sprayar. Var noga med skydd under samt sjyddshandskar, jag var inte så noga med mina egna händer och det blev väldigt klistrigt kan jag lova.

Innan resultatet är färdigt att hängas upp måste man vänta några timmar, så trots att man är ivrig, så vänta så det inte börjar kladda på väggar osv. Tycker detta var SÅ FINT! SÅ himla trevligt! Nu vill man liksom fogskumma ALLT och denna spegel gillade jag faktiskt inte innan, men nu känns det som jag har ett moln på min blåa vägg, behöver köpa en helkroppsspegel också tho till alla uppkommande hauls haha.

Okej igår innan jag skulle lägga mig <3 MYS <3

Igårkväll och 10 min sedan <3 För er son undrar vad det vita som står in mot sängen är så är det en platta jag körde detta på, det blev sådär haha. Skulle kanske bara kört kanterna. Kanske får måla den till en tavla?

Och vet ni, jag blir typ helt lycklig bara av att börja en ny dag, jag gillar verkligen när jag vaknar och ba mm, ny dag, sätter på kaffet, drar upp gardinerna och tänder ljusen. Sedan är det fram med bloggen som gäller och jag tycker det är SÅ trevligt. Dessutom har jag en bättre hjärna på morgonen och jag upplever en mycket mer trivsam känsla, och jag önskar att jag även kunde göra detta på kvällen. Jag liksom mår ju bra osv osv på kvällen, men min inre kreativitet är så stark på morgonen. Jag är så jäkla produktiv mina första timmar och skulle vilja hitta nyckeln till att ibland kunna utnyttja de senare timmarna till detsamma också.

Nu i nya livet som egenföretagare som faktiskt går nästa bättre än förväntat med nya samarbeten osv, så vill jag satsa stenhårt på att kunna optimera min tid och se vilken tid jag behöver lägga på olika säger. Sedan när youtuben är i rullning har jag en tanke kring att klippa videos på kvällen/ läsa bra böcker, ska faktiskt få hem Sophie Elise bok! <3


PUSS LOVE U

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Men heja, så kul med youtube ju!! Ska självklart kika in <33 Nej men what, aldrig sett det här med fogskum haha :'D Men så häftigt ju?! <3
nouw.com/emmaengstrom
greta
greta,
men åhhhh blir så glad <333 alltså verkligen! Ska skriva sen när den är igång! ALltså fogskum haha så kul!
nouw.com/greta