Hej jag vill bara...

... säga att jag mest troligt tänker mig börja blogga här igen! Vad säger ni? Vill ni läsa bloggen i hur den ser ut på http://www.gretadillen.com eller vill se bloggen här??

Jag saknar typ denna blogg. Så sjukt! SÅ enkel och SÅ SKÖN! Det är också intressant att jag typ teleporterat mig tre år fram i tiden från mitt senaste inlägg här. Man är på en konstant resa och under 2016 upplevde jag hur jag började drifta iväg från vem som var jag, för att 2017 totalt riktigt känna mig som ett frågetecken i mig själv. Man har olika sidor i sig själv och det som matas växer sig starkare. Nu försöker jag skapa den bästa versionen av mig själv och det ska denna blogg få spegla.

Jag bytte från denna blogg till Voyz, för att sedan bli bloggansvarig på Odalisque, där ansvaret växte till att jag ville skapa en egen blogg som heter GRETADILLEN.com men kom nu till insikt om att varför göra det svårt, här denna plattform är den enklaste och bästa jag varit på?

Det är intressant att se vart jag stod då, och vart jag är nu. Att se skillnader och likheter. Då var jag med Elite medan jag idag är jag med Slash.ten models där jag både är modell men även assistentbokare. Jag tror jag då pluggade en kurs i näring, och idag pluggar jag en utbildning till cert. hälsocoach. Jag bodde då hemma hos mina föräldrar medan jag idag (såklart med hjälp/tack vare mina föräldrar har en jättefin lägenhet. Jag hade precis börjat jobba på Hollister medan jag idag ibland hoppar in i Slash.tens butiker. Lite innan Hollister jobbade jag på Sthlm RAW - nu Cleansingdays, där jag iof har sagt upp mig. VILKEN SJUK spegling! Det känns som jag åter igen börjar trampa i rätt riktning för att göra om och göra rätt. Jag menar, hade detta skett för något år sedan hade jag haft ett internship på Rodebjer och varid blog manager på Odalisque. Det känns som jag varit på semester och nu förtsätter precis vart jag stod där och då; men tre år senare och i en mer uppgraderad form. OM ni skrollar ner LITE ser nu att jag var på Sallys årliga julbrunch och liknande bilder ser ni nog snart igen. Det känns som något efter detta gick snett och jag verkligen fått kämpa med att komma på banan. Men vad? Vart är det jag gjorde fel val? Det återstår att se för där ska jag göra rätt istället och det är där vi står nu. Intressant nog funderar jag om det var att avsluta denna blogg som har att göra med min villoväg. Jag fattar om ni inte fattar vad jag snackar om, knappt jag själv. Jag är i alla fall glad att vara tillbaka.

Vi hörs snart. <3

Gillar