Hej Ksting

Hej älsklingar. Som ni VET gick jag ur min modellagentur i början på sommaren. Detta av egentligen två anledningar:
1. Jag personligen fick mer förfrågningar än från agenturen
2. Jag har alltid haft agentur och ville känna att jag kunde leva i glädje trots att jag var utan. Att jag kunde välja den vägen - och speciellt om jag skulle fortsätta mer framöver. Att helt enkelt möta pausen först.

SÅ, för ett litet tag sedan (typ någon vecka sedan), var det en scout från Ksting som skrev till mig och vi bokade in tid på kontoret igår. Okej, först vill jag säga hur snälla och varma människor det är som jobbar där. På ALLA agenturer jag varit på är det inte många som alla kommer till dörren och kramar en som mottagande. Jag blev så glad, verkligen jättefint. Sen kanske kramar känns lite extra exklusivt nu haha.

Så vad är Ksting? Jo, en plattform där både modeller och andra kreatörer kan ansöka om att bli representerade, sedan kontaktar kunder varje modell/fotograf/mua osv istället för att gå via en bokare. Man kan ligga där trots att man har agentur även om agenturerna inte älskar det då vi som är med i Ksting såklart hellre vill att kunderna bokar via Ksting, då Ksting bara tar 10% och inte 20% eller 30% som andra agenturer gör. Detta för att man på Ksting inte har någon riktig bokare utan man själv står i direkt kontakt med kunden.

Så efter detta möte bestämde vi oss för att jag skulle gå med på Ksting, så ja nu är jag där och det känns super. Ska lägga ut mina nya pollar sen när det kommer. Tillsvidare tar vi en titt på min bok och bilder jag tagit.

Gillar

Kommentarer