HEJDÅ 2018 HADEEEEEEE

Året 2018 som nu är över. Som jag med tacksamhet lämnar. Inte bara för att det varit en fullkomlig ångestklump, utan för att jag nu kan gå in i 2019 så mycket starkare - för som sedan gammalt "what doesn't kill you makes you stronger".

Året har varit som ett konstant test med olika hinder och lite för få vilopauser. Det är efter att man genomfört ett som den verkligen belöningen faller på plats och man kan pusta ut. När man pluggar sitter man och nöter gång på gång, medan testet blottar det verkliga svaret och man lär sig PREcis vad vad som egentligen var rätt, och minns det utan att behöva nöta, vilket är vad som är det fina med ett prov. Det är ofta en kraftansträngning utan dess like där man snabbt kommer framåt i utvecklingen, även om detta genererat blod, svett och tårar. Under ett prov får man boosts när man klarar uppgifter och kommer framåt men det är tusan ingen vila. Jag har haft detta prov i mig själv. Jag har fått lära känna mig själv på ett helt nytt sätt då många nya sidor satts på prov

JANUARI Detta var året jag började plugga till hälsocoach, och med det tagit ett steg i den riktningen jag vill gå. FEBRUARI Jag har jag varit i Tyskland och sett min kusin gifta sig och sett dem möta kärlek på ett så magiskt sätt. Att gifta sig är så fint. Jag började jobba på cleansingdays samtidigt som jag jobbade på på Hollister. Jag har bott hemma hos mina föräldrar, funderat över livet och börjat kolla efter en lägenhet. MARS Varit på 728627 lägenhetsvisningar och tillslut satsat, APRIL fick en vacker dag fått reda på att papper skulle skrivas på. MAJ Jag inledde en PRP-behandling på Nordic Hair Clinic och gjorde även en tatuering, som råkar vara min första och enda, som betyder så mycket för mig. JUNI Jag hade panik över att att jag inte tyckte det hände något i livet, samtidigt som när jag ser detta inser att det faktiskt hände en hel del, men kände mig jobbmässigt extremt missplacerad. Jag flyttade även in i min lägenhet i här och började fundera över möbler, färg och möbler och i detta hängde jag var och varannan dag med olika hantverkare i lägenheten. JULI Jag sa lite spontant upp min från Hollister utan att exakt veta hur framtiden skulle se ut och åkte till Spanien. Jag började jobba på Ideal och AUGUSTI jobbade mitt sista pass på Hollister efter exakt på dagen (tror jag) 2 år och 7 månader. Jag var på AW med Slash.ten och kom på att jag ville börja göra något mer i ett sammanhang med dessa grymma människor. Jag blev därför assistentbokare och började hänga en hel del på kontoret samtidigt som jag fortfarande jobbade på Cleansingdays, pluggade och jobbade i Slash.tens butiker. Där och då var det framförallt Ideal på arlanda som gällde. Jag jobbade en hel del med fashion week, tittade, bokade och gick. Jag kände mig lycklig över att ha kommit till en bättre plats samtidigt som jag insåg mig ha tagit mig lite vatten över huvudet. SEPTEMBER Jag fick flera panikångestattacker och slutade tillslut på Cleansingdays för att frigöra mer tid. OKTOBER Jag jobbade på på kontoret, FYLLDE 23 och tog första steget för att säga arrividerci till FÖR MYCKET ångest! Jag firade min födelsedag, halloween och blev dödspeppad på julen, som jag redan är ledsen över att vara över. NOVEMBER Jag anordnade en filmkväll på kontoret med popcorn, godis och framförallt ett gäng härliga människor. DECEMBER Jag hälsade på brorsan i Linköping, började tillverka mobilskal (!?) (tack Amanda och Lina <3) tittade på julkalendern varje dag, jobbade en heel del. Månaden gick mot sitt slut och jag hade en underbar julafton, blev en moccamaster rikare, och hade ett fint nyår, drack NADA och kom hem 6 på morgonen. Men där han 2019 börja så det är en ny historia och jag är så glad att det är ett nytt år. HEJDÅ 2018. Tack för det du gett mig, hade varit schysst om du hade kollat av läget dock och inte bombat mig, men jaja jag lever så det var väl bra.

Gillar