Helg-higlights

Godmorgon. Måndagsmorgonssoffläget som råder just nu, med Nyhetsmorgon i bakgrunden, i vanlig ordning. Jag älskar det. Jag sov hos mina föräldrar i natt så jag är nyligen hemkommen efter en morgonpromenad i den friska höstluften. Jag älskar verkligen hörsten. Speciellt delen nu. När det är lagom svalt, och ändå ganska ljust. När det så många dagar bildar ett magiskt septemberljus. Det är något av det bästa jag vet. Sedan, som jag redan hunnit börja babbla om, fyller jag ju år i Oktober, hehe så kul ju. Denna gång fyller jag: Kommentera och GISSA.

Helgen har i alla fall varit väldigt fin, och igår bloggade jag inte så tänkte köra en recap några high lights.

Ljuset i lägenheten.

Sedan, sist vi hördes, då skulle jag precis iväg på promenad. SÅ FINT och något som jag blir påmind om så ofta numera är; att hur mycket coola spännande saker man än kan göra, så är det allt sådant som detta inlägg är fyllt med som för mig skapar som störst värde.

Sedan på det lagade vi en sjukt sjukt god carbonara. Har lagt up recept på insta i min nuvarande senaste post.

I går söndags, så brunchade jag med min älskling Lina på Pom.

Jag tog gröten, med äpplen, typ skyr, kastanjehonung och hasselnötssmör, och den var så sinnessjukt jäkla god. Slutade ju gilla gröt från ingenstans, men Poms, den är fasen inte att leka med. Blir faktiskt sugen på att börja äta gröt igen, med goda nötsmörer. Typ mandel och hasselnöt.

Sedan igår åkte jag och träna. Det var ju vettigt för det har jag inte gjort som mest på sista tiden.

Och slutligen, igårkväll, åt jag middag hos mina föräldrar, drack te med mamma, och blev klippt av henne. Så mysigt och välbehövligt. Sedan badade jag. Också sådan höstgrej, och LYXgrej som man dör för när man bor själv utan badkar.

Okej, föreläsning nu snart. Ni är bäst. Säg till om ni testar carbonaran. Mycket nu men en sista fråga: vill ni ha uppdelade inlägg typ "Brunch på pom", "klippning - före/efter", "träningspass", "Pasta Carbonara recept", eller en sådan här sammanfattning just när det gäller vardagsgrejer? Och ha uppdelning mer mellan "allt under helgen" och "hur du når dina mål", som är lite mina olika genrer?

UPPSKATTAR SVAR MASSOR <3

  • LIVET

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229